Personale

Ce trebuie sa stim despre arcul cu sageti?

In primul rand stim cu totii cat de important este acest obiect si ca a reusit sa supravietuiasca de-a lungul istoriei, din antichitate si pana in zilele noaste pastrandu-si aceeasi forma si aceleasi calitati, arcul cu sageti fiind un important simbol in istoria omenirii.

A fost folosit pentru mult timp ca si arma de razboi si in zilele noastre gasim in multe muzee de istorie arcuri care dateaza din cele mai vechi timpuri si care au reusit sa supravietuiasca trecerii timpului, ramanand ca si dovezi ale acelor perioade. Facand mai multe documentari in acest sens am descoperit acest blog unde exista un articol in care sunt prezentate foarte detaliat informatii despre tipuri de arcuri cu săgeţi. Am flat la randul meu multe informatii utile care sigur imi vor fi de ajutor la un moment dat pentru ca niciodata nu putem sti ce locatii vom vizita si ce persoane vom intalni in viata de zi cu zi.

Desi stiam in mare ce intrebuintari are un arc, chiar si in zilele noastre si ca este folosit si in cadrul numitor competitii si concursuri, am avut sansa sa aprofundez ceea ce stiam si astfel sa-mi largesc orizontul in ceea ce priveste utilizarea si chiar realizarea acestora. Ce tipuri de lemn sa folosim, cum sa-l prelucram si cum sa-l intretinem.

Arcul cu sageti este totodata un obiect inca utilizat in vanatoare, vorbim in primul rand de vanatul sportiv unde persoanele participa pentru a castiga anumite premii precum si recunostinta celorlalti ca cel mai bun vanator. La urma urmei acesta era principala arma de vanatoare inaintea aparitiei armelor de foc si chiar si in prezent se poate dovedi fatala pentru vanat dar si pentru alte persoane daca este folosit necorespunzator. Informatii despre utilizarea corecta a acestuia veti gasi si in articolul mentionat..

No Comments Found

Leave a Reply