Ce vacante neobisnuite aleg romanii

Pentru unii dintre noi, vacanta de Craciun si Revelion inseamna schi in muntii Austriei sau o plimbare ca in povesti prin centrul Vienei. Exista insa si variante mai putin obisnuite. Astfel, multi dintre romani aleg sa-si petreaca Sarbatorile in safari prin Tanzania sau intr-un templu budist din Thailanda.
Adeptii vacantelor neobisnuite in perioada Craciunului si a Revelionului sunt, de obicei, oamenii care muncesc foarte mult si pentru care aceasta escapada este unica din an.Persoanele care se indreapta catre astfel de vacante sunt foarte ocupate, au un nivel al veniturilor peste medie si simt nevoia de a-si petrece Sarbatorile intr-un loc deosebit.
O alta oferta in Austria, propusa de agentiile de turism, este cea de shopping in perioada Craciunului.Un minisejur de 4 zile costa 515 euro, pentru categoria 5 stele si 375 euro, pentru cea de 4 stele. Oferta asigura transportul cu avionul si cazarea cu mic dejun, in camera dubla. Pentru taxele de aeroport si de securitate, se mai platesc inca 60 euro de persoana. In timpul liber, turistii pot participa la concertul anual Johan Strauss&W.A. Mozart, care are loc in Palatul Hofburg. Un bilet la spectacol costa intre 30 si 52 euro de persoana (categoria a II-ea, respectiv, categoria I).
Perioada sarbatorilor de iarna este foarte aglomerata pe aeroporturi. Din cauza problemelor cu vremea, uneori se intampla sa apara intarzieri sau anulari de curse. Iarna, este bine sa ai zborul cat mai de dimineata. Vei evita cozile mari in aeroport si vei avea mai multe sanse sa gasesti un alt zbor in aceeasi zi daca se intampla sa fie anulata cursa ta.
Nu uita sa alegi o locatie cat mai buna pentru hotel sau locul in care stai. Iarna este dificil sa te deplasezi pe distante mari. Cel mai rapid mijloc de transport este metroul in multe orase europene.
Alte oferte pentru vacanta si petrecerea unui sejur click aici..

3 comentarii Adaugă-l pe al tău
  1. Da, e interesanta o vacanta in Innsbruck, la schi, dar parca mai tentata, cel putin in acest moment, pentru mine, este o escapada exotica pe tarmurile de vis ale Oceanului Indian. Am vazut imagini din Thailanda si este un adevarat paradis. Bine, nici Seychelles nu e de refuzat. 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *