Cea mai simpla metoda de a cumpara anvelope

Anvelopele sunt o componenta importanta a oricarui autoturism, ele alcatuind trenul de rulare al masinii, prin urmare starea lor are o importanta ridicata in buna functionare a masinii. In timp, datorita socurilor la care sunt supuse sau a uzurii neuniforme din cauza defectiuni sistemului de directie, este necesar sa le schimbati si sa montati anvelope noi pe masina.

Procesul de achizitie al anvelopelor poate fi unul anevoios insa, fiind nevoie sa va deplasati la o vulcanizare sau un magazin auto pentru a analiza oferta de pneuri si sa va decideti. Exista insa o solutie mai simpla, care nu necesita atat de mult timp liber si mai exact, cumpararea de anvelope online. Magazinele online de cauciucuri vin cu o oferta variata de pneuri pentru orice buget si dimensiune, avand avantaje net superioare in comparatie cu un magazin fizic.

Care sunt avantajele

1) Puteti analiza de oriunde doriti oferta de anvelope. Puteti sa o faci din confortul biroului sau al casei dvs, sau pe telefon oriunde va aflati. Nu suneteti limitat de un spatiu fizic, fiind prezente mii de anvelope pentru orice buget si dimensiune.

 

2) Livrare gratuita la adresa specificat. Cumparati online si primiti rapid prin curierat anvelopele la adresa dvs. Transportul este, in marea majoritatea a comenzile, gratuit.

3) Optiuni de plata variate. Puteti sa alegeti plata ramburs, prin OP pentru persoane juridice, sau puteti plati online in rate sau suma integrala. Diferite optiuni pentru orice nevoie sau situatie.

4) Garantie 2 ani. Daca pe durata folosirii anvelopele manifesta defectiuni de fabrica puteti sa primiti contravaloarea lor sau altele la schimb dupa ce se constata de catre un expert defectul si motivul acestuia.

Prin urmare, este mult mai avantajos sa cumparati anvelope auto noi online in comparatie cu achizitia de la un magazin fizic, care necesita mai mult timp si efort pentru achizitia unor anvelope..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *