Cearta dintre vecini.

La tara lucrurile simple se pot complica.Am doi vecini pe care ii despart o strada.De ani de zile mocneste un conflict pe fata si cu toate armele din dotare.Injuraturi,dracuieli,bataie si blesteme toate la un loc.Prima data sau certat acum cativa ani de la niste gaini care mancau iarba celuilalt de pe sant.La tara nu iti trebuie motive serioase se te apuci sa te certi sau sa te bati cu ciomaga din dotare.Si conflictul a tot continuat mocnit pana aseara cand datorita unor pisici aruncati de cineva au ajuns la unul dintre vecini care la acuzat pe celalalt ca ia aruncat pisici la el si ca nu poate sa ii sufere.Cearta,scandal din nou.

Unde este credinta?

Ne declaram daca ne intreaba cineva ca suntem crestini.Noi toti.Poporul Roman este crestin de peste 2000 de ani.Serios? chiar suntem?

Sunt convins din tot ce vad ca nu suntem crestini autentici.Suntem”crestini” doar cu numele.Ne place sa ne declaram crestini,dar nu traim conform crestinilor.Daca am trai cum ar trebuii nu ar mai exista certuri intre noi si scandaluri.Lipsete Duhul Sfant din noi.Este o realitate care nu poate fi contestata datorita actiunilo noastre lipsite de dragoste.Acolo unde nu e dragoste este ura.Unde este ura nu e Duhul Sfant.E trist ca am ajuns din ce in ce mai rai.

One thought on “Cearta dintre vecini.

  1. Romanii nu trebuie sa cunoasca alte limbi pentru a putea juca jocuri online, asa ca va oferim o serie de jocuri giochi 3d si va lasam pe voi sa va dati seama ce tipuri de jocuri sunt.

Comments are closed.