Personale

Ceasmania.ro si mania ceasurilor

Unii oameni au o pasiune pentru timbre, altii sunt adeptii lucrurilor artizanale, iar eu am mania ceasurilor. Da, fiecare cu hobby-ul lui, ca doar trebuie sa ne petrecem timpul cumva, nu? Dar dintre toate modelele, cel mai mult imi plac acele ceasuri de mana, care iti pun la dispozitie nu doar ora exacta, ci si eleganta si rafinamentul individual.

Tot datorita maniei mele pentru ele, am descoperit un magazin online care are o gramada de modele de ceasuri barbatesti, ceasuri dama, dar si ceasuri de firma: Ceasmania.ro!

La inceput mi-am zis, in sinea mea: ‘’Nu poate fi o simpla coincidenta numele acestui site!’’ – eu avand deja o manie pentru ceasuri, descopar site-ul care efectiv mi-a pus capac si care mi-a accentuat mania intr-un mod… pozitiv! Si cand spun acest lucru, ma refer la faptul ca site-ul mi-a aratat ce inseamna un produs bun, m-a invatat sa pun accentul pe calitate si nu pe cantitate.

Cateva cuvinte despre acest site (informativ): Ceasmania.ro este distribuitorul oficial in Romania al brandurilor de ceasuri GUESS, GC – Guess Collection, Wesse, Xonix sau Escape, cu o colectie totala de peste 5000 de produse, din cele mai cunoscute branduri.

Sunt o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 7 ani in industrie, dezvoltand in aceasta perioada o vasta retea de parteneri offline si online. Cu o strategie de piata care se concentreaza in oferirea de servicii de calitate pentru clientii lor, au reusit, in timp, sa stranga o comunitate de oameni pasionati de ceasuri care revin cu placere ori de cate ori doresc sa achizitioneze un ceas original (in cazul asta, eu).

In plus, toti clientii lor beneficiaza de livrare rapida si transport gratuity, la comenzi de peste 500 de lei. Cu siguranta, aici vei gasi un ceas de mana original la cel mai bun pret. Eu am gasit si recomand, ca altfel nu imi permiteam sa vorbesc despre acest subiect.

In ceea ce priveste raportul calitate-pret, consider ca parerile pot fi impartite, deoarece si noi, ca oameni, sumtem atat de diferiti si avem gusturi si preferinte proprii. Deci ramane la latitudinea fiecaruia acest aspect..

No Comments Found

Leave a Reply