articole

Ceasuri barbatesti diferite, pentru barbati diferiti

Ceasurile barbatesti sunt poate cele mai purtate accesorii de catre reprezentantii sexului masculin. De aceea, ceasurile pe care domnii aleg sa le poarte pot furniza informatii interesante depre ei. Chiar daca reprezinta in unele cazuri o investitie serioasa, ceasurile barbatesti raman un accesoriu elegant si util si parca vorbesc despre putere si masculinitate, intr-un mod rafinat si elegant. Barbatii conservatori tind sa aleaga ceasuri provenind de la brand-uri consacrate, care au un design simplu, elegant si masculin. Domnii ce au aventura in sange si iubesc adrenalina prefera ceasuri cat mai complexe, cu multiple functii suplimentare, ce se dovedesc a fi utile in tot felul de situatii.

Barbatii care aleg sa poarte ceasuri Casio sunt de obicei siguri pe ei, iubesc sa fie la putere si le place sa detina lucruri de calitate. Si cum ar putea fi altfel, avand in vedere ca brand-ul Casio este cunoscut in intreaga lume inca din anul 1946 pentru produsele sale inovatoare si foarte durabile. In anul 1980 Casio a fost prima companie care a produs primul ceas cu quartz, atat cu afisaj electronic, cat si analog, ce functiona prin alimentarea cu o baterie, nemaifiind necesara intoarcerea manuala a arcului interior.
Domnii cu spirit de aventura vor opta pentru ceasuri Orient, care pe langa functia clasica de indicare si masurare a timpului mai au si numeroase alte functii suplimentare: indica data, ziua saptamanii, etc. Aceasta gama de ceasuri are un design tineresc si este foarte utila si eleganta in acelasi timp.

Nu cred ca exista persoane care sa nu fi auzit despre celebrele ceasuri Seiko, aceasta marca fiind, la randul ei una dintre cele mai cunoscute brand-uri japoneze. Ceasurile Seiko au fost fabricate incepand inca din anul 1924, iar celebra marca japoneza a reusit sa se reinventeze constant de-a lungul deceniilor, dedicandu-se creari de produse foarte precise si de inalta calitate. Marca Seiko este de altfel cel mai des asociata cu Jocurile Olimpice si alte competitii in care cronometrarea exacta a timpului este esentiala. Folosind mecanisme diferite de functionare (kinetic, automatic, cu quartz, solar), ceasurile Seiko se potrivesc practic oricarui tip de barbat si sunt extrem de fiabile.
.

No Comments Found

Leave a Reply