Ceasuri care par de colectie

Nu trebuie sa va expuneti, incat sa va afisati public cu lanturi din aur care cantaresc un kilogram sau ceasuri de colectie care valoreaza cat o masina! Atat doamnele, cat si domnii trebuie sa invete sa fie prevazatori fata de ei insisi si fata de infractori.

Cerceii uriasi din aur pot fi trasi cu violenta din ureche, in timp ce salbele din materiale pretioase pot fi rupte de la gatul purtatoarei, iar aceasta poate fi ranita in timpul altercatiei. Dincolo de aceste pericole, trebuie sa recunoastem ca este o forma de snobism sa porti ca un pom de Craciun toate bijuteriile pe care le ai.
Solutia cea mai eleganta si eficienta o reprezinta ceasuri barbati originale si elegante, care impun respectul si admiratia celor din jur, fara sa coste o avere!

Si pentru femei ceasul este o bijuterie discreta si utila, care demonstreaza rafinament si eleganta. Un ceas de mana produce o impresie buna
fiind bijuteria cel mai greu de subtilizat de la purtator. Ceasmania are in stoc mii de modele de ceasuri de mana originale, care par piese de colectii ce valoreaza milioane de euro.

Iata patru astfel de exemplare menite sa asigure succesul barbatilor, care au cronograf si mecanism elvetian:
-Ceas barbatesc SWISS MILITARY CHRONO Casual SM34002.04 cu carcasa rotunda, cromatica auriu-argintiu si aspectul metalic ne duce cu gandul la ceasurile de argint
-Ceas barbatesc SWISS MILITARY CHRONO, Elegant SM30053.06, curea din piele fina si rezistenta, neagra, carcasa dreptunghiulara si argintie, cadranul alb.
-Ceas barbatesc, SWISS MILITARY CHRONO, Casual Sport SM34045.04 design atipic si sofisticat, cromatica negru-rosu atractiva, afisaj complet: data, cronograf, ora, minute, secunde, ziua saptamanii.
-Ceas barbatesc, SWISS MILITARY CHRONO, Casual SM34038.04, curea fina si rezistenta din piele de vital, neagra,afisaj complet, carcasa rotunda din otel inodidabil, cromatica rafinata: negru, alb, argintiu.
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *