Cei mai buni cameramani de nunta la dispozitia dumneavoastra

Cu siguranta ca trebuie sa existe afinitate intre sensibilitatea si simtul artistic al cameramanului care face filmari nunti si pretentiile perfectioniste ale mirilor, asa cum clientele se duc la stilistele care treptat-treptat devin si confidentele lor, dar le pun in valoare si atuurile.
Madvideo pune la dispozitia tuturor celor care se pregatesc pentru un eveniment important din viata lor, cea mai mare echipa care sa le faca din filmare video nunta un adevarat film artistic nominalizabil la Oscar.
Din cei 18, alege cel mai bun cameraman nunta din toata echipa sau din top 4 cei mai populari cameramani.

Cum nu poti sa dai pe mainile oricui sarcina filmarii momentelor sacre ale nuntii voastre, rezerva-ti timp si rabdare si evalueaza fiecare profesionist dupa declaratiile sale si dupa portofoliu.
Madalin D. considera ca privirea versata si capacitatea de a surprinde magia sentimentelor umane, acolo unde altii vad banalul, il recomanda. El utilizeaza doua camere la filmari si se obliga sa predea in 30 zile de la efectarea filmarilor a urmatoarelor opera de arta:

-clip cu cele mai bune momente ale ceremoniei cu durata de 3 minute
-videografie editata cu durata de 3 ore, in carcase din piele
-drepturi de autor pentru filmari si coloana sonora
-filmari din timpul nuntii needitate (material brut)

Fiind perfectionist, Madalin D. filmeaza cu sisteme de stabilizare: Steady , Gimbal , Dronă, sunetul este cat mai natural si foloseste si lumini studio. Stim foarte bine ca filmarile de Oscar dispun de bugete aproape neplafonate, de aceea numarul 1 in filmari la nuntile din Romania percepe un tarif de 1800 de euro, dar nu trebuie sa va speriati, fiindca suma va fi achitata in rate: 20% la semnarea contractului, 60 % in ziua evenimentului, iar 20% la predarea materialelor.

Sorin M. a dedicat mult timp perfectionarii abilitatilor sale videografice si se considera pregatit pentru provocarea de a transforma trairile oamenilor in secvente video nunta emotionante.
Dan C pledeaza pentru sinceritate deplina in videografie, iar George B. este magicianul legaturilor emotionale dintre oameni.

Locul al doilea al podiumului celor mai buni cameramani este ocupat la egalitate de Sorin M. si Dan C. prestatiile lor fiind evaluate la 900 de euro, in timp ce George B. semneaza contractul pentru 700 de euro.
.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *