advertoriale

Cel mai frumos cadou pentru ea: o haina de blana. Cel mai frumos cadou pentru mine: zâmbetul ei

M-a sfătuit cineva să îmi pun dorințe-shortcut în noaptea de Revelion. Să nu mai visez la cai verzi pe pereți, la job-ul în care o să promovez și o să am toți banii din lume. Asta se rezolvă simplu: să câștig la loto. Să nu mai visez la o relație conjugală în care comunicarea e cheia longevității, ci să îmi doresc să am o consoartă care să comunice eficient. Să spună direct și fără echivoc ce își dorește. Iar eu, câștigător la loto fiind, să îi ofer tot.

Când soția își dorește haina de blana, o și primește?

Am o soție tare nepretențioasă. Lucky me, ați putea crede. Mă refer doar la cantitatea pretențiilor. Ea are puține, dar de calitate…superioară. De câțiva ani își dorește să primească de la Moș Crăciun o haina de blana. Una anume, ochită pe www.blana.ro.  Doar aia. An de an și-a imaginat cum o să poarte haină de blană la petrecerea de Revelion. În fine, și-a imaginat și cum o să ningă frumos, ca-n povești. În ultimii ani, nu i s-a realizat niciuna dintre dorințe. Nu că n-ar fi meritat, nu că n-aș fi vrut. De vrut voiam, buget nu aveam…

Când cumperi o haina de blana, tot Universul soției tale se aliniază perfect!

Nu doar al ei, să fim serioși. Și al tău. Ești mulțumit că ai făcut-o fericită. Privești altfel la TV, nu te mai apasă gândul că se enervează că nu ai dus gunoiul. Te privește prea galeș ca să mai aibă timp pentru reproșuri. Să nu mă înțelegeți greșit: i-am cumpărat haina de blana pentru că știam cât de mult își dorește. Pentru că o merita. Și pentru eleganța pe care o s-o afișeze când o va purta.

Are haina de blana, dar unde facem Revelionul?

Eu sunt nerăbdător din fire. De ce să ofer de Crăciun când pot să ofer fix când achiziționez cadoul respectiv? Poate vreți să știți care a fost replica ei, cât de mult mi-a mulțumit, ce lacrimă de fericire i-am stârnit, ce replică memorabilă a primit. Vă spun, că nu sunt secretos.

–        Acum am haina de blana, dar unde facem Revelionul?

La asta chiar nu m-am gândit. Mi-am imaginat, în schimb, cu ce rochii o să poarte haina de blana. Cu ce cizme. Am devenit expert. Știu, de exemplu, că o haină de blana poate să meargă bine și cu jeanși. M-am interesat în profunzime.

Dar, lansez pentru voi o rugăminte. Poate veniți cu variante pentru Revelion. Cum să fie locul cu pricina? Să se preteze pentru haina de blana.

Cum să cumperi și tu o haina de blana pentru soția ta. 3 pași simpli

  1.      Dacă dispui de bugetul meu, strânge bani timp de 1-2-3 ani. Eventual, renunță la sucul carbogazos pe care îl consumi constant si nici nu îți face bine.
  2.      Nu ai cum să dai greș, nu cred că există femeie pe fața pământului căreia să nu îi placă hainele de blană. Cu toate acestea, asigură-te că o alegi pe cea care îi place mult.
  3.      Când plătești, spune-ți în gând: mi-aș fi putut cumpăra multe, dar îmi cumpăr liniștea și pacea. Deci, merită!

 

No Comments Found

Leave a Reply