articole

Cele mai comune intrebari legate de tigarile electronice

Saptamana trecuta cautam sa imi cumpar lichid pentru tigara electronica si imi treceau prin minte tot felul de intrebari legate de aceasta. Inainte insa de a va spune ce raspunsuri am gasit la ele, va recomand un site, si anume voore.ro. De aici poti cumpara lichid tigari electronice Voore, tigari electronice, accesorii si alte produse din acest domeniu. Pe site gasesti toate detaliile.
Revenind la intrebari, una dintre cele mai comune tine de cat este de sanatoasa tigara electronica – „Este sigura tigara electronica din punct de vedere al sanatatii?” In privinta raspunsului la aceasta intrebare, se pare ca nu sunt inca rezultate pe termen lung, deoarece nu e foarte mult timp de cand au aparut tigarile electronice. Insa, specialistii sunt de parere ca tigara electronica este totusi mai sanatoasa decat cea clasica si nu prezinta riscuri atat de mari.
lichid
O alta intrebare pe care mi-am pus-o adesea e „Voi plati mai putin fumand tigari electronice decat normale”. Aceasta intrebare mi-am pus-o de multe ori cand am trecut la tigara electronica. Initial nu mi s-a parut ca economisesc, apoi insa mi-am dat seama ca economiseam chiar foarte mult. Dupa ce ai cumparat tigara in sine, ce trebuie schimbat periodic e lichidul, dar si atomizorul. Asadar, costurile vor fi mai reduse.
„Pot face supradoza de nicotina fumand tigara electonica?” Aceasta este o alta intrebare pe care mi-am pus-o adesea, deoarece auzeam tot felul de pareri. Specialistii insa sunt de parere ca nu e asa si spun ca nu exista astfel de cazuri. Deci, lucrurile sunt in regula din acest punct de vedere. Nicotina nu dauneaza santatii, ea nu provoaca boli, ci creeaza dependenta.

O ultima intrebare pe care o aduc in discutie tine de chimicalele pe care le poate produce tigara „Tigara electronica poate produce chimicale daunatoare?” Raspunsul la aceasta intrebare este „Da”. Insa, depinde de calitatea tigarii pe care o folosesti. Daca tigara este una de calitate si daca ii schimbi la timp lichidul totul va fi in regula. Daca insa lichidul este supraincalzit, lucrurile se schimba si gustul nu va fi unul prea placut.
Tu ce intrebari mai ai in privinta tigarilor electronice?.

No Comments Found

Leave a Reply