advertoriale Comunicat de presa Video

Cele mai dragute amintiri, pozele cu emotii speciale

  • By
  • 6 noiembrie 2018

Cele mai dragute amintiri, pozele cu emotii speciale

 

In viata fiecarei femei exista momente unice, absolut  incantatoare, memorabile prin absoluta lor delicatete si importanta. Toate starile si transformarile din existenta unei femei sunt minuni care cresc, de la stadiul de embrion la nou nascuti, apoi la copii, dupa aceea la oameni mari care intregesc in continuare universul. Nimeni nu poate transpune fericirea implinirii unei femei mai bine decat ea insasi, prin frumusetea puritatii din emotia sa vie. Amintirile perioadei de sarcina, primele luni de viata ale micului pui de om, dragalasenia copiilor, toate pot fi puse la loc de cinste  prin mentinerea lor in memoria vizuala oferita de niste poze bine realizate.

Sedintele foto cu membrii familiei in cele mai importante momente ale existentei lor sunt niste provocari placute in fata oricarui fotograf botez care se respecta, pentru fiecare moment de emotie pura sau traire delicata existand si poza potrivita. Pozele realizate cu un deosebit simt artistic sunt ca niste mici opera de arta in care artistul fotograf isi pune in cea mai placuta valoare modelele.

Astfel, sedintele foto cu nou nascuti sunt niste adevarate bijuterii de dragalasenie. Puiul de om, in puritatea si dulceata sa, transmite numai iubire si emotie vie, astfel ca a poza bebelusi inseamna a fi partas la cele mai inaltatoare si pure momente din viata lor. Sa stii cum sa surprinzi in toata frumusetea sa un pui de om abia nascut, inseamna mai mult decat sa ai talent pentru fotografie. Este nevoie de cunoasterea unei  multimi de factori importanti pentru fotografii de calitate si asta implica decoruri speciale, lumina cea mai buna precum si idei asupra posturii pentru poze. Iar toate acestea impreuna duc la cele mai spectaculoase rezultate.

De asemenea din albumul foto al familiei nu poate sa lipseasca o sedinta foto de Craciun sau sedinta foto cu bebelusii care au crescut, transformandu-se in niste copii zglobii si draguti, care incep sa isi contureze propriile personalitati si au idei foarte simpatice despre ce le place sa faca si cum sa se joace. Aici emotia amintirilor create este mai mare deoarece se vede foarte frumos cum a  crescut puiul de om si ce frumos s-a facut si ce minune mare reprezinta faptul ca poti sa vezi astfel de lucruri in viata ta.

Perioada cea mai emotionanta din viata unei femei este desigur, cea a maternitatii, cand in trupul sau se desfasoara una dintre cele mai mari minuni ale lumii: viata. Aceste momente unice din viata mamei trebuie sa fie pastrate cu toata importanta cuvenita. De aceea, o sedinta foto maternitate in care sa se poata pune la rang de cinste femeia gravida este o necesitate. Pentru a celebra maternitatea  si de asemenea pentru a imortaliza in poza frumusetea unui trup inchinat ca altar pentru o noua viata.

 .

No Comments Found

Leave a Reply