Fără categorie

Cine ma ajuta sa am apa la discretie

Nisip, cat vad cu ochii si nicio oaza. Am terminat demult apa si mi s-au uscat buzele. Simt arsura setei in suflet. Inaintez cu greu si ma clatin. Ma intreb:”Daca ma voi prabusi pe nisip, ma va gasi oare cineva?”
Cum am ajuns aici? Cine m-a adus aici? Aveam si eu o casa, iar in casa mea aveam de toate! Acum privirea mi se tulbura, ma clatin ca un alcoolic, iar la orizont nicio scapare.
Incep sa strig. Ingenunchez pe nisip si ma rog, dar din gatlejul meu uscat nu iese decat:

-Apaa, apaa!
Aici s-au ascuns demult si boabele de roua. Ah, daca ar fi existat pilula care sa tina de foame si de sete si as fi avut-o in buzunar!
Stai! Nu am plecat de-acasa, prin urmare nu am cum sa fiu in desert! Sunt acasa, sunt acasa, deci trebuie sa ma ridica din pat, sa merg la bucatarie, sa iau o cana curata pe care sa o umplu cu apa si sa o beau tacticos. Am trecut din starea de cosmar, la cea de semiveghe. Deschid ochii. Sunt acasa si ma bucur ca un copil pierdut care si-a regasit parintii. Imi era sete si asa s-a declansat cosmarul.


Ce buna este apa, cand ti-e sete! Abia atunci realizezi valoarea ei si cand transpirat de caldura excesiva te racoresti in cada plina sau lasi sa curga pe tine un jet binefacator.
Dar cine imi aduce mie apa acesta buna in casa? E incolora, inodora, racoritoare si datatoare de viata.
Rememorez casa plina de instalatori care pun la punct alimentarea cu apa si denumirile acelea care partial mi se pareau in limbi straine: tevi si fitinguri din pehd.
Mi s-a pus lista in mana si mi s-a dat termenul de procurare. In trei zile, trebuia sa gasesc tevi si fitinguri din pehd. As fi vrut sa stiu de ce prefera acest material, dar mesterii erau foarte ocupatii si nu aveau timp sa ma consilieze.

Am fost inspirata, cand am cautat pe internet cuvintele cheie de pe lista mea si am fost directionata catre site-ul magazinului online Incalzire-sanitare.ro. Aici am descoperit o multime de produse despre care nu aveam habar ca exista, care care erau responsabile de:
-circuitul apei din casele si apartamentele noastre
-incalzirea locuintei
-instalatia de gaze
-alimentarea cu energie solara, care este 100% gratuita si inepuizabila.

Undeva, am citit ca pot obtine consiliere gratuita si am zis ca nu trebuie sa ratez ocazia. Asa am aflat de ce aceste material si la ce folosesc produsele pe care trebuia sa le comand. Va recomand sa va faceti cumparaturile numai din acest magazin, deoarece:

1. Toate produsele sunt din cele mai bune materiale. Tevile si fitingurile nu se oxideaza, iar materialele din care sunt facute nu crapa, nu se sparg si nu cedeaza la temperaturi prea ridicate sau prea scazute.

2. Tevile, fitingurile, centralele si caloriferele sunt facute dupa toate regulile care au in vedere securitatea oamenilor, prin urmare accidentele de orice fel se exclud. Mi s-a garantat ca niciodata nu se va sparge o teava, sa ma trezesc cu casa plina de apa si sa fiu nevoita sa fac curatenie generala si ca nu voi avea probleme cu centrala.

3. Produsele sunt livrate la adresa indicata de cumparator oriunde in tara, prin urmare transportul nu trebuie sa ma preocupe. In cazul unor tevi foarte lungi, transportul chiar devine o problema, nu si in cazul lor, care au masini speciale.

4. La cerere, trimit specialist care sa se ocupe si de montajul centralelor sau caloriferelor si manopera este garantata fiindca este facuta de personal care are expertiza. In portofoliul lor se afla autogari, malluri, sali de cinema si primarii pentru care au monstat centrale si calorifere. Firme renumite si institutii au apelat la serviciile lor si toti beneficiarii au fost multumiti pe deplin.

5. Au in stoc produse care se completeaza reciproc: si pentru alimentarea cu apa, dar si pentru gaze si instalatiile sanitare, sa nu mai vorbim de cele pentru captarea energiei solare. Confortul deplin al locuintei este pus la punct prin plasarea unei singure comenzi pe site.
Beau apa aceasta datatoare de viata si energie si imi refac fortele. Desertul este acum mult prea departe de mine si nu poate sa imi mai faca niciun rau, dar ce m-as fi facut fara toate aceste produse care imi aduc apa la robinet?

No Comments Found

Leave a Reply