Personale

Clientii care se razgandesc.

Cand vine vorba despre relatiile cu diferiti clienti care vor site-uri pe internet trebuie sa fi foarte rabdator si sa nu te enervezi repede astfel riscand sa nu mai ai cui sa faci site-uri.Sunt o anumita categorie de clienti care dupa umila mea parere exagereaza cand vine vorba de pretentiile avute.Una e sa ai mici indicati si alta e sa te razgandesti total fata de o anumita parte din designul stabilit initial si pentru care ne-am inteles.Dupa ce investesti munca si timp cand esti gata cu site-ul primesti un email in care te anunta sec: m-am razgandit cu…

Si cand vezi asa ceva e destul de greu sa nui spui auzi mai nene ia cauta pe altcineva care sa i-ti faca satisfaca cerintele care nu mai sunt cele initiale.

Apropo va place ce tema iam realizat Cristinei? .

5 Comments

 • Yamasha

  arata bine tema… :>

  Reply
 • Alecia

  In mod normal cu un client lucrezi pe baza unui contract in care sunt prevazute anumite lucruri ce trebuiesc facute. Daca doreste chestii in plus, se taxeaza separat. Nici o companie de webdesign nu iti accepta modificari cu nemiluita pentru ca esti tu indecis ….

  PS. Interesanta tema. Incep sa iti iese din cei n ce mai bine 😛

  Reply
 • Gabriel Ursan

  Tema arată bine, e curată, iar mie îmi plac temele curate.

  Cât despre clienți, îți recomand să le pui mai multe întrebări înainte de a te apuca de treabă. Este foarte important să le afli nevoile și dorințele ca să poți livra ceea ce își doresc.

  Reply
 • Radovicescu

  Mereu vor exista astfel de persoane, tema e foarte frumoas.
  Bravo!

  Reply
 • Iulian

  Dau zilnic de clienti de genu’, nu ma mira absolut nimic 🙂 Imi place tema, i se potriveste de minune.

  Reply

Leave a Reply