Clientii care se razgandesc.

Cand vine vorba despre relatiile cu diferiti clienti care vor site-uri pe internet trebuie sa fi foarte rabdator si sa nu te enervezi repede astfel riscand sa nu mai ai cui sa faci site-uri.Sunt o anumita categorie de clienti care dupa umila mea parere exagereaza cand vine vorba de pretentiile avute.Una e sa ai mici indicati si alta e sa te razgandesti total fata de o anumita parte din designul stabilit initial si pentru care ne-am inteles.Dupa ce investesti munca si timp cand esti gata cu site-ul primesti un email in care te anunta sec: m-am razgandit cu…

Si cand vezi asa ceva e destul de greu sa nui spui auzi mai nene ia cauta pe altcineva care sa i-ti faca satisfaca cerintele care nu mai sunt cele initiale.

Apropo va place ce tema iam realizat Cristinei? 

5 thoughts on “Clientii care se razgandesc.

  1. In mod normal cu un client lucrezi pe baza unui contract in care sunt prevazute anumite lucruri ce trebuiesc facute. Daca doreste chestii in plus, se taxeaza separat. Nici o companie de webdesign nu iti accepta modificari cu nemiluita pentru ca esti tu indecis ….

    PS. Interesanta tema. Incep sa iti iese din cei n ce mai bine 😛

  2. Tema arată bine, e curată, iar mie îmi plac temele curate.

    Cât despre clienți, îți recomand să le pui mai multe întrebări înainte de a te apuca de treabă. Este foarte important să le afli nevoile și dorințele ca să poți livra ceea ce își doresc.

Comments are closed.