Clinica stomatologica Dent Fix Pro – De ce sunt cei mai buni in domeniu? –

De-a lungul vietii, de la cele mai mici varste, ajungem sa suferim de diverse probleme dentare, fie de ordin estetic, fie dintre cele ce tin de sanatatea dintilor, de aceea este extrem de importanta alegerea unei clinici stomatologice. Una dintre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste serviciile de stomatologie Bucuresti o reprezinta clinica stomatologica Dent Fix Pro, care are tot ceea ce este necesar pentru a se afla in  topul preferintelor pacientilor.

Aici oricine poate beneficia de serviciile de calitate oferite de medici specialisti de top, de conditii de igiena si curatenie impecabile, materiale de cea mai buna calitate si aparatura de ultima generatie. Clinica stomatologica respecta toate standardele internationale de calitate si igiena pentru ca pacientii sa aiba certitudinea ca nu se expun nici unui risc.

Dent Fix Pro ofera de asemenea preturi rezonabile si corecte in ceea ce priveste serviciile oferite, caci atunci cand se alege un medic doar pentru tarifele mici oferite, cel mai probabil exista un neajuns pe undeva. De aceea, atunci cand tarifele practicate sunt mai mari, insa totusi suficient de accesibile pentru pacienti, se poate avea garantia calitatii, dar si a unei lucrari durabile si rezistente.

Deoarece fiecare medic este supraspecializat pe o anumita ramura a stomatologiei, vei avea garantia ca, datorita experientei de care beneficiaza fiecare in parte, fiecare pacient va primi cel mai potrivit plan de tratament, dar si servicii de estetica dentara.

Dotarile celor patru cabinete din incinta clinicii stomatologice Dent Fix Pro, atat in ceea ce priveste echipamentele, cat si materialele stomatologice folosite sunt foarte calitative si de ultima generatie, pentru toate acestea medicii avand training-ul necesar pentru a le utiliza. Datorita acestor echipamente si materiale stomatologice cu care se lucreaza, pacientii vor avea parte de tratamente ce vor dura mult mai putin, iar procedurile vor fi mult mai exacte, ceea ce va duce la un aspect si o durabilitate a lucrarilor mult mai crescute.

Dent Fix Pro aduce in stomatologia bucuresteana noutatea tehnicii PRP  cu impact major in recuperarea functionala postoperatorie atat din punctul de vedere al refacerii osoase, al reducerii durerii dar si a timpului de vindecare. Obtinerea concentratului plachetar se face in timpul interventiei chirurgicalesi utilizarea lui este benefica atat in interventii chirurgicale, parodontologie cat si in implantologie.

Tehnicile ortodontice folosite in clinica Dent Fix Pro asigura un impact functional si estetic redus ce va satisface cei mai pretentiosi pacienti. Aparatele dentare invizibile, fie ca vorbim de coroanele invisalign sau de adevaratele bijuterii ale  gamei safir, impreuna cu utilizarea disjunctoarelor acopera cele mai dificile situatii intalnite in practica ortodontica fara impact negativ asupra vietii sociale.

Daca ai nevoie de un tratament de albire, remodelare gingivala sau aplicarea unor fatete dentare , atunci este trebuie sa apelezi la un medic stomatolog specializat in estetica dentara. Toate acestea sunt tratamente si servicii care raman la optiunea pacientului si care au in vedere imbunatatirea aspectului danturii.  Toate aceste tehnici ce sunt realizate in stomatologia estetica sunt performante, iar pacientul se poate bucura de rezultatele spectaculoase obtinute.

 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *