Comunicate de presa

Colaborarea eficienta cu detectivul particular

Cu siguranta peste tot ati auzit de popularitatea din ce in ce mai crescuta a detectivilor particulari. Desigur, acest lucru se datoreaza emisiunilor de profil care tot apar la televizor. Dar, realitatea este alta, emisiunile tind sa exagereze si sa faca totul sa para ca o carte de beletristica dar atunci cand vine vorba despre siguranta dumneavoastra si a celor dragi, acest lucru nu este o joaca. Totul este imprevizibil si trebuie sa fii pregatit in orice moment pentru a actiona in consecinta.

In orice caz, pentru a ajuta la rezolvarea cat mai rapida a cazurilor este necesar sa existe o colaborare cat mai buna intre amble parti. In acest sens am conceput acest articol pentru a stabili inca de la inceput care sunt elementele cele mai importante pentru a putea stabili o relatie cat mai buna intre detectivul particular si beneficiar.

Unde gasiti un detectiv particular?

Desigur, sursa cea mai veridica este internetul. Dar oare cate dintre toate firmele care sunt listate pe pagina de internet pot fi considerate de incredere? Ei bine, agentiile de detectivi particulari par sa se piarda in aceasta lista imensa. Noi va oferim intreg suportul necesar si va garantam ca siguranta voastra si a celor dragi pentru noi nu este o joaca.

In primul rand orice ati alege trebuie sa va asigurati ca detectivul particular ales este autorizat si atestat sa presteze asemenea servicii conform legislatiei in vigoare. De asemenea trebuie sa tineti cont de faptul ca informatiile pe care le furnizati prin telefon sau e-mail nu sunt suficiente pentru a putea ca acesta sa demareze investigatiile. Nu sunt recomandate intalniri intre beneficiar si detectiv particular in locuri publice sau izolate care nu asigura o protectie fizica si informativa.

Expunerea cazului

Beneficiarul are obligatia sa informeze detectivul particular despre cazul de care trebuie sa se ocupe, sa expuna toate detaliile si sa nu concluzioneze ca este de preferat sa nu mentioneze anumite lucruri doar pentru ca i se pare irelevant. Micile detalii sunt cele care pot face o diferenta enorma si sa duca chiar la rezolvarea cazului in sine. Detectivul particular va intocmi un plan de actiune asupra caruia beneficiarul nu trebuie sa intervina intrucat experienta detectivului in asemenea cazuri este mult mai relevanta si poate sa aplice solutiile corecte pentru a gasi rezolvarea.

Valorificarea informatiilor

Informatiile sunt chiar vitale pentru a putea gasi solutiile la toate problemele cu care se confrunta clientii cabinetelor de detectivi particulari. Acestia din urma intocmesc rapoarte care concluzioneaza exact investigatiile si ajuta la procesarea si prezentarea dovezilor in conformitate cu administratia lor si prescriptiile legale. Toate constatarile efectuate vor fi prezentate beneficiarului si, in functie de gravitatea situatiei se vor demara actiunile ulterioare.

Asadar sa nu va imaginati ca munca unui detectiv particular este la fel de palpitanta precum in filme sau in emisiunile de profil, munca acestuia este mult mai complexa si este adeseori expus la pericole.

Multe dintre probele colectate de detectivul particular sunt folosite ca probe in instanta si nu de multe ori cu ajutorul detectivilor s-au descoperit si rezolvat situatii grave care ar fi putut sa degenereze..

No Comments Found

Leave a Reply