Comunicate de presa

Compartimentari de sticla- luminozitate si transparenta

Atunci cand vine vorba despre compartimentari de sticla se remarca firma Dekoflex Ind Srl atat prin calitatea serviciilor oferite cat si prin oferta deosebit de generoasa.Atat spatiile de business cat si cele rezidentiale se folosesc foarte mult de aceasta solutie de compatimentare, pentru a obtine spatii frumos delimitate, care sa aduca eficienta marita la locul de munca dar si un plus de confort in propria locuinta.

In ziua de astazi, se utilizeaza tot mai mult sticla pentru a separa in mod util incaperile chiar si din cadrul societatilor comerciale.Posibilitatea de compartimentare va ofera senzatia de spatialitate sporita precum si o iluminare naturala uniforma. Sticla are nenumarate avantaje in special cand este trecuta prin procedeul de securizare, astfel ca puteti folosi orice grosime si dimensiune doriti.

Bucurati-va de transparenta maxima daca alegeti sa folositi sticla clear sau veti avea intimitate totala folosind sticla sablata. Sticla colorata este deseori folosita la compartimentarea birourilor si isi gaseste o utilitate sporita fiind o amprenta unica de design si conferind o nota de eleganta aparte acelor incaperi.

De asemenea, sticla va ofera si un confort fonic sporit, astfel ca pentru izolarea spatiilor foarte zgomotoase aceasta este solutia cea mai  potrivita. Totodata, este modalitatea optima de a limita zonele deschise unde zgomotul hotei de bucatarie deranjeaza considerabil, pastrand totusi senzatia de spatiu si oferindu-va confortul mult dorit. Accesati chiar acum site-ul www.studio-vitralii.ro colaborati cu firma Dekoflex Ind Srl si bucurati-va de toate avantajele oferite.

Compartimentari de sticla- design deosebit

Cand se discuta despre compartimentari de sticla a spatiilor deschise, cum ar fi situatia unui birou, sticla pare sa sa aiba din ce in ce mai mult succes. Dat fiind faptul ca este un element versatil, sticla lasa in continuare spatiile sa comunice intre ele iar lumina patrunde foarte usor in interior.Datorita nelimitatelor solutii pentru compartimentarile cu sticla, arhitectii pot realiza o diversitate mare de proiectele ce isi pun amprenta in mod decisiv printr-un design unic.

Compartimentari de sticla- un plus de rafinament

Aceste compartimentari de sticla reprezinta o solutie inedita deosebit de apreciata in special in zona de birouri unde se doreste o protectie fonica suplimentara dar si intimitatea unor intalniri de afaceri.Acum puteti imparti in mod util si camerele din propria casa pentru a obtine spatii reduse ca dimensiune si a le oferi diferite intrebuintari.

Modificand anumite incaperi din locuinta le puteti adapta foarte usor cerintele diverse ale persoanelor care le folosesc. Compartimentarile cu sticla reprezinta solutia ideala si pentru o sala de conferinte sau o incapere unde se face o expozitie cu diferite produse. Aceasta flexibilitate va ofera o atmosfera speciala, ce se caracterizeaza printr-un aspect estetic deosebit, creativitate si finisaje de exceptie.

No Comments Found

Leave a Reply