Comunicate de presa Internet Personale

Consumabilele din plastic de calitate premium, cheia succesului unui fast-food

Ma aflam intr-un local, nu conteaza unde si tocmai am apreciat in gand gestul de a mi se oferi apa din partea casei, cand l-am auzit pe seful localului (sansa mea ca aud foarte bine), cand ii certa pe cei de la bucatarie ca nu spalasera bine paharele.

M-am gandit pe loc, sa ma ridic si sa plec. De ce? Pai cum spala ei vesela finuta de altfel, cand seful nu este atent!

Nu este mult mai bine sa alegeti localuri care servesc bauturile racoritoare in pahare de unica folosinta ?

De la firma Sanito.ro consumabilele din plastic vin perfect curate si bine ambalate, nefiind necesara decat o clatire a paharelor pentru mai multa siguranta. Ai certitudinea ca nu bei dupa o alta persoana, fiindca dupa fiecare utilizare, paharele de unica folosinta sunt stranse si ajug la cosurile de gunoi pentru colectare selectiva, la compartimentul plastic.

Ei, dar farfuriile din ceramica nu credeti ca simultan cu felurile apetisante de mancare va pot servi si microbi sau resturi de mancare minuscule, care nu au fost observate de catre cei care au spalat vesela? Acesta este riscul pe care vi-l asumati, cand nu alegeti localurile in care mancarea aleasa este servita in caserole unica folosinta .

Am fost foarte fericita vazand ca la un restaurant cu specific turcesc din Bucuresti se punea totul in caserole din plastic de unica folosinta!

Daca la restaurantele care servesc mancarea in vesela clasica, va simtiti mai rasfatati si mai confortabili, trebuie sa luati in calcul si anumite riscuri. Farfuriile, tacamurile, paharele au fost spalate cu apa calduta si detergent special, dar microbii foarte rezistenti nu dispar decat prin fierbere.

Pana si acasa ai farfuria, lingura si cana ta, iar la restaurant nu esti atent la acest lucru! Am vazut astfel de persoane. Se fereau de batranii din casa, de exemplu si mancau fara nicio grija din farfuriile din care mancasera si altii inaintea lor, cu istoric medical necunoscut.

Evident ca vesela mai scumpa nu poate avea utilizator unic, de aceea ar fi ideal ca si la restaurantele de lux sa se introduca vesela de unica folosinta din plastic care sa ii garanteze fiecarui consumator ca nu vine in contact cu microbii altora!

Un fast food care se respecta si respecta clientii, punand sanatatea lor pe primul plan comanda si folie aluminiu  si toate produsele prezentate mai sus pentru asigurarea sanatatii si prepararii igienice a felurilor de mancare, dar si a servirii lor in conditii ireprosabile.

Sigur, uneori ne este foame de lup si nu mai alegem de unde mancam. Ne asezam la masa si asteptam, dar ar trebui sa fim extrem de atenti la detalii in locul pe care il alegem sa ne asezam la masa!

Poate ca nu sunt ele atat de elegante consumabilele din plastic, dar tot ceea ce inseamna conservarea sanatatii personale si a celor dragi trebuie sa ne preocupe.

Putem sa invatam si copiii sa se uite atent unde se opresc sa manance. Iata criteriile importante de alegere a restaurantului:

-mancarea sa arate bine

-din bucatarie sa vina miros placut de mancare, nu acela care garanteaza o toxiinfectie alimentara. Este ideal sa se aleaga locurile in care clientul poate vedea cum gateste bucatarul, adica bucataria sa fie deschisa.

-paharele, farfuriile si tacamurile sa fie de unica folosinta

-personalul sa fie foarte curat, amabil si prompt, dar si in local totul sa straluceasca de curatenie.

No Comments Found

Leave a Reply