Content writer

Eu mai tot timpul cand stau la calculator stau pe internet si citesc diferite bloguri sau vizitez diferite site-uri si vad mereu ca unii ofera servicii de content writer. Cred ca intrebati acum ce sunt acesti content writeri! Acestia sunt oameni platiti cu anumite sume de bani pentru a scrie un anumit numar de articole pentru un client. Acesti content writeri pot fi profesionisti sau amatori la inceput de cariera. Am intrat pe internet sa caut mai multe informatii si am descoperit ca, content writer este un job profitabil pe internet.

Cum ziceam este un job si am cautat pe cateva site-uri sa vad daca gasesc si eu vreun content writer si ce servicii ofera. Am gasit un site unde imi poteam oferi si eu serviciile la o sectiune Ofera-ti serviciile. Cum eu sunt amator nu stiu ce preturi sa pun pe un articol sau cum sa cer preturile dar am mai multi prieteni care practica acest job si castiga bani frumosi. Daca ar fi sa ma bag si eu intr-o asa zisa afacere pe internet m-as angaja ca, content writer deoarece am zic eu ceva experienta in scrierea unor articole. Chiar zilele trecute am intrat pe un site din intamplare si am vazut cateva preturi ale unui baiat care isi oferea serviciile de content writer.

16 thoughts on “Content writer

 1. Ştiu şi eu site-ul încă din ziua când s-a lansat (nu de foarte mult timp) şi chiar mi-am găsit câţiva „clienţi” cu ajutorul lui. Deci, îl recomand tuturor 😀

 2. Este loc pentru toata lumea :). Ca sa va fie mai usor, voua, dar si altora, accesati optiunea „Ofera-ti serviciile” pentru a va oferi serviciile. E logic, dar multi gresesc :). O seara frumoasa tuturor.

 3. Atata timp cat vor exista dubiosi gen: „ScriuDeToate”, toti vor fi introdusi in aceeasi oala. Ideea este urmatoarea: Un content writer BUN ar trebui sa aiba cateva notiuni elementare de marketing respectiv din domeniul caruia va apartine articolul. NU ai cum sa poti scrie orice articol din orice domeniu avand orice cunostinte.

  Deasemenea, un bun content writer trebuie sa fie un bun DTP (Desktop Publisher), adica sa cunoasca foarte bine limba romana si modurile in care un articol se stilizeaza si aseaza in pagina. Si astea sunt doar MINIMUL adica STRICTUL NECESAR.

  Ai idee cati au aceste notiuni? Iti spun eu ca nici 5% din cei ce-si ofera „serviciile”. Dumnezeu cu mila. Sa nu ne mai miram ca articolele prin care sunt promovate anumite campanii nu au succes…

  Am fost cam dur dar realist.

 4. Hei.

  Eu am inceput acum ceva timp sa fiu content writer si trebuie sa recunosc: eram foarte sceptica la inceput, dar lucrurile merg foarte bine. Stai frumos la tine acasa, eventual in pijama si cu o cana de cafea alaturi si faci bani. Pe langa asta, descoperi o groaza de chestii din diferite domenii, ca nu ai cum sa scrii despre ceva, daca nu ai habar cu ce se mananca, sa spun asa.

Comments are closed.