Credinta

Convingerea de pacat.

Omul ca si fiinta a gresit prima data in gradina Edenului cand a incalcat ce a spus Dumnezeu sa nu manance din pomul interzis.A mancat mai intai Eva dupa aceea Adam.Diavolul i-a mintit pe primi oameni si asa face si in ziua de azi cu cei care au urmat dupa ei.De atunci ni se trage tot felul de probleme ,boli si toata suferinta pe care o induram aproape zilnic.Dar intr-o minunata zi toata suferinta va disparea pur si simplu cand Domnul Isus va veni.A promis ca se va intoarce si asa va fi,El nu minte cum mint oameni.De ce nu ducem o viata perfecta ? pentru ca nici noi nu suntem perfecti.Am fost perfecti dar am calcat stramb si tot Dumnezeu a trebuit sa indrepte situatia care nu mai putea continua asa.L-A Trimis pa Domnul Isus sa moara in locul meu si al tau ca sa putem fi liberi in Duhul Sfant.Pentru cei care nu inteleg mai nimic nici nu am pretenti daca nu merg la biserica si nu citesti biblia nu ai cum sa intelegi.Omul nu mai vrea  sa asculte de Creatorul lui.Trist.Dumnezeu a lasat niste porunci pentru noi sa le respectam dar nu vrem.Neascultarea aceasta nu face ne face bine,deloc.In loc sa fim binecuvantati de Dumnezeu suntem pedepsiti pentru neascultare.Nu cititm Biblia nu ne intereseaza biserica si in general suntem rai.Foarte rai.Nu toti dar majoritatea.Mergi pe strada auzi injuraturi,dracuieli si cate si mai cate.Vi se pare ca e normal asa ceva? va spun ca nu e.Pacatuim foarte mult si nici nu vrem sa ne indreptam fata de pacatele comise.Va rog sa priviti acesta poza si sa spuneti ce vedeti?

Asa cum apare aceasta pata pe un costum si iese atat de evident in relief tot asa este si sufletul nostru cand pacatuim fata de Dumnezeu.Un suflet patat…

Vrem sa ne cerem iertare pentru tot ce gresim zilnic? vrem? daca da Dumnezeu este diponibil sa ne ierte.Iata ce spune biblia:

1Ioan 1;5

5.Vestea, pe care am auzit-o de la El si pe care v-o propovaduim, este ca Dumnezeu e lumina, si in El nu este intuneric.

6. Daca zicem ca avem partasie cu El, si umblam in intuneric, mintim si nu traim adevarul.

7. Dar daca umblam in lumina, dupa cum El insusi este in lumina, avem partasie unii cu altii; si sangele lui Isus Hristos, Fiul Lui, ne curata de orice pacat.

8. Daca zicem ca n-avem pacat, ne inselam singuri, si adevarul nu este in noi.

9. Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept ca sa ne ierte pacatele si sa ne curete de orice nelegiuire.

10. Daca zicem ca n-am pacatuit, Il facem mincinos, si Cuvantul Lui nu este in noi.

Vedeti ce spune versetul 9,daca ne marturisim pacatele.Acesta este primul pas pe care orice om pe aceasta lume trebuie sa faca sa recunoasca ca este pacatos si sa marturiseasca pacatele.Dupa care o sa simtiti iertarea Lui in inima voastra.Va spun sa am experimentat personal si intradevar asa este.Tu ce ai de gand sa faci cu toate pacatele tale? ai de gand vreodata sa recunosti ce este atat de evident? hai zi ai?  Domnul sa va binecuvinteze.

Dani Ilie – Il iubesc mereu pe Isus
Asculta mai multe audio diverse .

9 Comments

 • Danniel

  Dumnezeu iubeste mult oamenii, nu putem intelege, insa faptul ca a trimis in Lume pe fiul Lui a fost o dovada e iubirii Lui. Daca Isus nu venea in lume, mantuirea trebuia capatata prin fapte vrednice, la fel cum faceau evreii, jertfe pentru iertarea pacatelor. Acum, e mult mai simplu, doar sa credem, si sa ne marturisim pacatele. Nu avem nevoie de fapte, pentru ca nici talharul de pe cruce, care a recunoscut ca Isus e Fiul lui Dumnezeu nu a avut timp de fapte bune, dar totusi a fost mantuit.
  Pacatul exista in firea omeneasca inca de la nasterea omului. Ai spus ca oamenii sunt rai, dar nu toti ci majoritatea. Aici te contrazic, pentru ca daca vrei am suport biblic si iti spun ca nimic bun nu exista in noi. Iar lipsa a ceva bun e prezenta raului.

  Reply
 • admin

  cand am spus ca nu toti ma refeream la cei care sunt mantuiti dupa aceea nu mai sunt rai.

  Reply
 • Danniel

  Rai tot sunt, ca e imposibil sa schimbi firea, doar ca Dumnezeu arunca in marea uitarii toate pacatele pentru ca stie ca suntem oameni. Dar tot rai suntem.

  Reply
 • bibabum

  eu, sincer nu cred in biserica in rol de institutie… dar cred in Dumnezeu, pe care nu-mi permit sa-i cer decat sanatate

  Reply
 • admin

  biserica este formata din cei care slujesc Domnului Isus,dar atentie nu in orice asa zisa biserica se cheama Numele Lui…cea ortodoxa nu.Nici cea Catolica.

  Reply
 • admin

  bibabum cere-I si iertare daca vrei sanatate…

  Reply
 • Danniel

  Adimn, nu am inteles partea cu biserica ortodoxa si catolica, crezi ca sunt religii gresite sau? Multumesc!

  Reply
 • madalina raducanu

  Interesant postul si extrem de real…si eu am avut discutii cu sora mea legate de Biserica unde trebuie sa fii. Biserica ortodocsa a uitat sa mai fie Biserica pe care Domnul o vrea…in ea nu gasesti principiile Bibliei ci cele ale traditiei. In Biblie scrie sa ne ferim de traditii caci si ce este rau e tot traditie.
  Problema multora e ca nici morti nu vor sa auda de altceva decat religia unde s-au nascut…ca doar asa au fost si parintii lor. atunci daca parintii lor au gresit? daca merg in rai…ei ii urmeaza?

  Reply
 • Danniel

  Corect Madalina, insa nu tine foarte mult de religie, atata timp cat respecti Biblia. Bine, ti-ar fi insa foarte greu sa stai acolo, inchinarea la idoli e pacat.
  Problema multora este ca nu au un Dumnezeu personal, ci un Dumnezeu al parintilor lor, ceea ce este gresti din start.

  Reply

Leave a Reply