Copiii de astazi

Treceam ieri pe langa un grup de copii care vorbeau despre tot mai multe jocuri batman si spuneau ca sunt atat de interesante de oriunde le-ai juca astfel incat nu vei mai putea sa de dezlipesti de pe scaunul pe care stai. Imediat mi-a venit in mintea o scena a copilariei si am incercat intr-un fel sa imi aduc aminte de ea atunci cand am ajuns acasa.

Ce am facut mai exact? Am pornit laptopul si am scris pe google jocuri batman. Si am intrat pe o platforma online, X Jocuri, unde cred ca am petrecut in jur de doua ore fara sa ma mai duc nici macar la bucatarie ca sa mananc.

Si atunci mi-am pus un semn de intrebare, ca daca eu pot sa petrec atata timp in fata laptopului pentru ca jocurile cu batman sunt atat de faine, cei mici oare cate ore petrec la birourile lor? Raspunsul sigur ca nu intarzie sa apara pentru ca este foarte usor.

4

 

Multe ore, probabil de la cinci ore in sus pentru ca aceste jocuri sunt interactive, sunt pe gustul fiecaruia si daca te plictisesti de unul, nu-i nici un fel de problema caci tu doar daca intri si cauti pe platforma asa cum am cautat si eu o sa gasesti nu multe, ci foarte multe jocuri si nici nu o sa stii pe care sa le alegi.

Spuneau ca au o gama varianta de jocuri, un design interesant al site-ului si nu te da nimeni afara de pe site in cazul in care ai stat prea mult. Stai linistit, in banca ta si pe scaunul tau, dai cateva click-uri si hop jocul.