Coruptia o problema care ne afecteaza pe toti

Coruptia o problema care ne afecteaza pe toti,direct sau indirect fie ca o recunoastem fie ca nu.Din greseala arunc un ochi la tv se prezenta o serie de stiri despre bac 2013.Rezultate,analize una alta,cand la un moment dat in fata unui liceu vad si politia,poate se ocupa cu paza si protectie dar ce sa vezi ca nu era asa.La liceul Dimitrie Bolintineanu se pare ca sa umblat cu cioara vopsita precum ca ar fi papagal de rasa.

[symple_box color=”blue” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]
Comunicatorii Poliţiei Capitalei şi Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au lansat în public o bâlbâială legată de forma legală în baza căreia elevii au fost ţinuţi în sălile de clasă fără voia lor. Bâlbâiala a fost întreţinută în acelaşi timp şi de premierul Victor Ponta şi de ministrul de Interne Radu Stroe, care s-au contrazis şi ei în declaraţii. Primul a spus că nu a fost respectată procedura legală, iar celălalt a explicat ulterior că de fapt aceasta a fost îndeplinită.
[/symple_box]

Uite asa vedem cum se practica coruptia la nivel inalt sau mai putin inalt.Care mai de care umbla sa fie necistit si incorect crezand ca totul va fi bine vorba unei melodii mai vechi.Nu,nu va fi bine daca nu suntem in stare sa avem o viata normala si sa fim integri fata de societate si de Dumnezeu.

[symple_box color=”yellow” text_align=”left” width=”100%” float=”none”]
Cu o diplomă de bac pârâtă, şi chiar cu una obţinută cinstit, doar cu ea, nu prea ai ce face în domeniul autentic privat.  Aici, afară de cazul în care eşti amanta patronului şi vrea el să-şi bage o gaură în organigramă,  trebuie să ştii să faci ceva util, altminteri nu te angajează nimeni. Iar dacă eşti bun, nu interesează ce diplome n-ai.
[/symple_box]

2 thoughts on “Coruptia o problema care ne afecteaza pe toti

  1. Si cu ce te ajuta o diploma de bac ‘furata’? 🙂 Sa fim seriosi, tara asta are nevoie si de mana de lucru ieftina, deci cei care au picat au ce lucra!

  2. Procurorii şi poliţiştii au convenit ca la „Bolintineanu” să fie trimise două autocare ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru a încărca elevii şi a-i duce la audieri. Părinţii elevilor şi publicul a perceput această mişcare ca pe o arestare la grămadă.

Comments are closed.