Comunicate de presa

Covor PVC- special creat pentru trafic intens

Daca aveti nevoie de un covor PVC apelati cu incredere la Malex Concept Design pentru a beneficia de toate avantajele aferente. Alegeti covorul ideal, cu modelul de design care se potriveste cel mai bine preferintelor dumneavoastra. Acestea reprezinta alegerea perfecta pentru trafic cat de intens, din diferite institutii sau spitale. Este deseori folosit atat pentru uz rezidential cat si pentru cel comercial si puteti alege cu usurinta din varietatea de modele realistice de lemn sau piatra.

Alegeti pardoseli cu modele de design aici si impresionati-va prietenii inca de la primul contact vizual. Acestea rezista foarte bine in timp, sunt antiderapante si nu se pateaza, astfel ca sunt absolut perfecte pentru zonele intens circulate. In plus, sunt antibacteriene si usor de intretinut, fapt ce arata ca indeplinesc normele de igiena impuse in industria alimentara si in domeniul medical.

Asadar acum aveti posibilitatea de a alege dintr-o multitudine de modele disponibile on line, pentru ca accesand site ul nostru veti putea descoperi o varietate impresionanta. Prin urmare, sunt folosite cu incredere in cabinetele medicale sau stomatologice, laboratoare, sali de asteptare sau chiar sali de operatie.

De asemenea, le puteti intalni si in domeniul industrial, spatii comerciale, in diferite institutii si aeroporturi si chiar in mijloacele de transport de zi cu zi.Prin urmare nu pierdeti oportunitatea de a va achizitiona diferite modele de covoare PVC, atat de utile in diferite domenii de activitate. Pentru orice alte nelamuriri, nu uitati ca ne aflam la doar un telefon distanta de dumneavoastra.

Covor PVC- multiple avantaje

Daca vreti sa cunoasteti mai bine caracteristicile tehnice ale acestor covor PVC este momentul ideal sa accesati site-ul nostru pentru a afla toate detaliile necesare. Aceste pardoselile PVC sunt elastice si permit utilizarea lor continua fara a se uza. Rolele de pardoseala se imbina prin sudura, eliminandu-se astfel rosturile in care se dezvolta bacteriile si care sunt destul de greu de curatat.

Firma noastra a luat infiintare ca urmare a tot mai multor solicitari venite din partea beneficiarilor, precum si a firmelor de constructii sau amenajari interioare care au nevoie de solutii complete, de calitate superioara. Aici intervenim noi si va oferim posibilitatea de a finaliza pardoselile de interior sau exterior intr-o maniera tehnica de exceptie.

Covor PVC – solutia ideala

Malex Concept Design se afla in plina ascensiune, astfel incat in prezent poate raspunde oricarei solicitari in domeniul pardoselilor, oferindu-va nenumarate modele de covor PVC. Va oferim solutii complete de pardoseli si va stam la dispozitie cu consultanta tehnica la nevoie, pentru a avea certitudinea ca ati ales corect.

Atat companiile private cat si cele publice au numai de castigat de pe urma acestei investitii, asadar noi ne adresam deopotriva persoanelor fizice si juridice. Prin urmare, daca va doriti pardoseli aspectuoase si de cea mai buna calitate, noi va suntem mereu alaturi. Nu ne temem de concurenta doarecem suntem constienti de importanta calitatii produselor comercializate si ne bucuram de admiratia celor care au avut nevoie de produsele noastre la un moment dat..

No Comments Found

Leave a Reply