Comunicat de presa Comunicate de presa Personale

Covorase de la Sanito  

 

Sanito.ro este magazinul de nadejede al tuturor profesionistilor care isi doresc sa evidentieze profesionalismul si seriozitatea cu care isi trateaza clientii si afacerea. Magazinul activeaza de peste 13 ani pe piata si comercializeaza produse de igienizare, curatenie, accesorii, dar si covoare profesionale. Covoarele profesionale sunt diferite de cele pe care le stim cu totii din locuintele noastre. Acestea sunt covoare folosite in insitutii, hoteluri, dar si clinici sanitare, restaurate si in sali de sport. Vorbim astfel despre covorase dezinfectante si absorbante, despre mochete, despre covoare speciale pentru exterior. Un covoras absorbant facut pe masura, ideal pentru salile de sport este Covorul Soc Slabmat. Este un covor absorbant personalizat de inalta calitate. Puteti pune acest covor profesionist in interior sau in exterior pentru a sprijini aparatura din salile de fitness. Cu o capacitate remarcabila de a absorbi umezeala si praful, acest covor absorbant personalizat este conceput pentru utilizarea frecventa. Dupa ce este murdar, il puteti curata cu usurinta. Pentru a va intampina clientii, Slabmat reprezinta un covor special pentru profesionistii, realizat din cauciuc dur si rezistent. De asemenea, acest covor poate fi folosit inclusiv in halele industriale pentru ca rezistenta lor le face ideale pentru  astfel de locuri.

Ce fel de covoare mai gasim pe Sanito? Putem achiztiona covorase interior sau exterior. Sunt realizate din fire de nylon, poliamida sau polipropilena, lucru care le face extrem de practice. Aceste covorase va vor permite sa va imbracati si sa va protejati intrarile comerciale, de afaceri sau de restaurant. Puteti oferi intrarii locatiei dvs. un aspect modern, alegand covorasele de la Sanito. Pentru a va integra cu usurinta in procesul de decorare, este disponibila inclusiv o gama extinsa de culori. Covorul poate fi inclusiv personalizat cu lgo sau cu o imagine anume. Fiecare covor este extrem de robust si are o absorbtie foarte mare de murdarie si umiditate. Aceste covorase anti-murdarire vor fi cel mai bun aliat pentru protectia tuturor locurilor de trecere.

 

Pentru a asigura un mediu curat, cumpara de la Sanito.ro covorul tau profesional absorbant pentru intrarile in cladiri si spatii comerciale de toate tipurile. Covorul profesional are o dubla functie: pe o parte reduce riscul de alunecare, iar pe cealalta parte impiedica patrunderea murdariei. Covorasul profesional de intrare este disponibil in mai multe dimensiuni. Acest covor este de asemenea disponibil pentru aplicatii din perete in perete, cu o instalare usoara. Covorul profesional, indiferent de model, este fabricat cu fibre de inalta calitate. Cum spuneam, exista mai multe tipuri ce pot fi utilizate in interior sau in aer liber, in multe sectoare precum: intreprinderi, magazine, restaurante etc. Covoarele profesionale sunt usor de intretinut.

 

Utilizarea covoraselor de la Sanito face posibila retinerea majoritatii murdariei de la intrari si, prin urmare, reduce munca de curatare. Aceste covoare isi vor gasi usor locul si va vor ajuta sa va pastrati spatiul curat. Combinatia de materiale din aceste covoare este special conceputa pentru a indeparta praful si umiditatea si pentru a oferi intraii dvs. un aspect curat, reducand in acelasi timp riscul de a cadea si aluneca. Rezistente si estetice, covorasele profesionale de la Sanito protejeaza podelele si impiedica curatarea perpetua in spatiile in care trecerea este intensa, datorita fibrelor si structurii lor. Gama de covorase pentru interior sau exterior este disponibila in mai multe dimensiuni pentru instalare directa sau personalizata pentru cei care doresc ceva deosebit. Intrati acum pe Sanito.ro pentru a face comanda. In 24 de ore covoarele vor fi la dvs. In plus, comenzile ce depasesc 175 RON vor avea transport gratuit.

No Comments Found

Leave a Reply