Credinta

Cred…dar nu mereu.

Exista in fiecare an o perioada care te face automat sa te gandesti la Dumnezeu,macar pentru o clipa si tot o faci.Sarbatorile pascale.Se iau cu asalt bisericile de parca ar fi ceva obijnuit si se practica in fiecare duminica.Este suficient sa mergi 2-3 zile consecutiv la biserica si sa stai acolo ascultand ce zice tata popa pentru a misca ceva in tine? pentru uni da,pentru alti nu.

Sa incepi sa ai credinta in Isus Hristos biblia ne spune ca este darul Lui Dumnezeu.Biblia care este una valabila pentru toate cultele din tara noastra ne spune clar: ” Si, fara credinta, este cu neputinta sa fim placuti Lui! Caci cine se apropie de Dumnezeu trebuie sa creada ca El este si ca rasplateste pe cei ce-L cauta.” Evrei 11;6

Sa crezi doar cateva zile pe an nu e suficient.Practic aia nu e credinta ci doar un sentiment care i-ti mai aduce aminte ca exista Dumnezeu.Cand de usor IL poti gasi pe Dumnezeu? foarte usor asta va spun din experienta proprie,trebuie doar sa vrei.Doar sa vrei sa accepti credinta in Domnul Isus.Si primul pas este rugaciunea personala.Eu asa am facut.Nu la icoane sau alte obiecte ci pur si simplu incepi si stai de vorba cu Dumnezeu.Trebuie doar sa vrei..

1 Comment

  • Jteph

    Eu nu-s foarte religios. Momentele în care mă gândesc la Dumnezeu sunt atunci când cineva îl menţionează. Oricum, religia mi se pare o bună metodă de manipulare în masă. Şi cel mai trist este că merge mână în mână cu politica. Nu m-ar mira să fie ales preotul pentru o anumită biserică în funcţie de orientarea lui politică. Sad.

    Reply

Leave a Reply