Biserica ortodoxa dă credite cu dobândă

Cu doar 6% hai ca e la oferta.Pentru a veni în sprijinul oamenilor care vor să ia un credit în condiţii avantajoase, mai marii bisericii ortodoxe române s-au gândit la o soluţie. Astfel, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a înfiinţat o Casă de Ajutor Reciproc a Clericilor şi Mirenilor(CARCM), de unde se vor putea lua împrumuturi cu o dobândă de 6%, scrie Mediafax…continuare

Nu credeam asa ceva vreodata biserica sa de bani cu imprumut.Dumnezeu o fi de acord cu asa ceva?.Cred si sunt convins ca nu.Ori facem bine aproapelui ori ne gandim la o alta solutie dar in nici un caz asa ceva.Biserica ortodoxa sa indepartat de Dumnezeu cu diferite chesti care nu sunt conform bibliei.Nu ii judec dar se vad clar faptele lor a celor care conduc biserica.Hai care cult religios te mai bagi ca piata e deschisa.Bine ca nu toti din celelalte culte nu gandesc in asa fel si incearca sa respecte ce spune Dumnezeu prin Cuvantul Lui.Din pacate nu toti slujesc Lui Dumnezeu.

 

9 thoughts on “Biserica ortodoxa dă credite cu dobândă

  1. NU credeam ca o sa citesc asta vreodata, faza e in viitor biserica o sa sponsorizeze Romania sa urce o racheta in aer, catre luna? Ca pare capabila de orice biserica asta!

  2. printre atatea necredinciosi si pacatosi sunt si oameni crediciosi LUI DUMNEZEU sa stiti…

Comments are closed.