Credinta

Crestinul de ocazie

Daca un om care se considera crestin ortodox sau orice alta religie nu ajunge la biserica mai mult de trei saptamani la rand nu este crestin, verificati ce spun canoanele biserici ortodoxe despre asta. Ce te faci cu cei care trec de 2-3 ori pe an, in nici un caz nu poti spune despre tine ca esti crestin.  Lumea isi aduce aminte de credinta cand se apropie o mare sarbatoare vezi cazul de fata pastele. La cel mai recent sondaj sau declarat 80% ca sunt crestini ortodoxi. Intrebarea mea este cati au mintit… Lucruri pe care le-am considerat sănătoase spiritual pentru o perioadă îndelungată de timp, la o privire mai atentă constatăm acum cât pot fi de nocive. Ce consideram odinioară ca fiind „credinţă adevărată” ni se revelează azi ca fiind o mare amăgire.

Recomand aceasta carte. http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=23507.

2 Comments

  • Perfu

    Daca eram asa de crestini cum ne dam cu siguranta ca am fii dus o viata in roz , dar din pacate multi dintre sunt “crestini”doar asa ca da cool , dar sa faca o fapta buna nu ar putea

    Reply
  • Paul Dobrescu

    Multi se dau crestini doar cu numele, ca daca ii iei la intrebari habar nu au in cine cred si alte detalii. Dar e la moda sa zici ca faci parte de undeva.

    Reply

Leave a Reply