agricultura Comunicate de presa

Cruci cardanice agricole la cele mai inalte standarde de la Vizoma

Vizoma va ofera o gama larga de cruci cardanice agricole potrivite pentru diferite utilaje agricole. Cu o vechime de peste 15 ani, firma noastra aduce in atentia dumneavoastra utilaje si piese de calitate superioara, folosite cu succes in domeniul agricol. Ne tratam clientii cu seriozitate si incredere si oferim servicii ireprosabile, pentru ca dumneavoastra sa fiti multumiti de investitia facuta. Suntem  un distribuitor national de cruci cardanice agricole pentru utilaje si comercializam cruci cardanice pentru majoritatea tipurilor de transmisii cardanice masini agricole exisente.

Cruci cardanice agricole pentru o echilibrare dinamica

Fara aceste cruci cardanice agricole utilajul dumneavoastra se afla in imposibilitatea de a functiona la cote maxime. Daca cardanul din dotare este uzat iar crucea aferenta s-a deteriorat este momentul sa inlocuiti piesele vechi pentru a mari eficienta utilajului agricol, indiferent care este acesta. Cositorile sunt utilaje agricole care functioneaza cu ajutorul crucii cardanice, ele sunt utilizate la taierea plantelor furajere si lasarea lor in brazda continua pe camp.

De asemenea, tocatorile sunt utilaje agricole destinate maruntirii resturilor vegetale ramase dupa recoltare, dar si pentru lucrari comunale, cum ar fi: curatarea suprafetelor inclinate, diguri sau canale de ierburi si lastari sau la nivelarea trenurilor cu musuroaie sau tufe mici de fanete. Aceste utilaje agricole au o constructie simpla si robusta prezentand o mare rezistenta la solicitarile de lucru. Un alt utilaj care functioneaza cu ajutorul crucii cardanice este masina de tuns iarba. Aceste masinarii sunt recomandate pentru intretinerea gazoanelor de pe terenurile de sport, in parcuri, terenuri de golf sau chiar plajele din jurul piscinelor. Lucrarile efectuate cu acest utilaj sunt ieftine si au o productivitate mare, de aceea daca sunteti posesorul unui astfel de utilaj si lipsa unei cruci cardanice duce la ineficienta lucrarii propuse, apelati cu incredere la produsele noastre.

Cruci cardanice agricole fara de care utilajul dumneavoastra nu poate functiona

        De cele mai multe ori, cand ne aflam in perioada plina a lucrarilor agricole, utilajele trebuie sa fie pregatite pentru sezonul in care acestea sunt exploatate la cote maxime. De aceea, asigirati-va ca nu le lipsesc aceste cruci cardanice agricole sau alte piese de schimb, fara de care nu pot face fata proiectului in desfasurare. Presele de baloti sunt utilaje agricole folosite pentru strangerea fanului din brazde si presarea paielor in baloturi. Ele se folosesc de asemenea pentru strangerea si presarea paielor rezultate in urma recoltarii cerealelor cu combine. Bucurati-va de avantajele presarii fanului si beneficiati de pe urma utilajelor moderne care va usureaza munca. Alegeti piesele de care are nevoie in functie de dimensiunea crucii cardanice precum si profilul interior sau exterior cardanului. Acestea se pot cumpara direct de la sediul nostru sau prin comanda telefonica sau on line Coletul o sa ajunga la dumneavoatra in cel mai scurt timp, de aceea nu ezitati sa ne contactati. Oferim garantie produselor comercializate de noi precum si satisfactie deplina pentru o investitie de durata.

———-

CONTACT:

Adresa: Str. Aiudului, nr 7, Cluj-Napoca

Website: www.vizoma.ro

Email: vinczezoltan77@yahoo.com

Tel: 0723 447 590

Tel: 0748 794 436

Tel: 0758 479 712

 

 .

No Comments Found

Leave a Reply