articole

Cu ce agentie de turism mi-am planificat vacanta

Pe tot parcursul anului muncim, muncim si iar muncim. La fel ca voi, si eu astept cu entuziasm perioada verii, a concediilor, a vacantelor calduroase si relaxante. De multe ori ajungem cu bateriile aproape total descarcate, iar o vacanta parca reuseste sa ne transforme in persoane noi, rabdatoare, calme si gata oricand pentru o noua activitate. Asa e, nu?
santorini
Iata ca a trecut si vara anului 2017 si am avut si eu parte de o vacanta minunata. Imi pare rau pentru cei care inca nu au ajuns acolo unde si-au dorit anul acesta, dar niciodata nu e prea tarziu. Mai exista vreme frumoasa in multe locuri ale lumii. Atunci cand imi planific vacanta, aspectul cel mai important pentru mine il reprezinta siguranta. De aceea, intotdeauna aleg o agentie de turism care sa-mi satisfaca aceasta nevoie.
Vara aceasta mi-am dorit sa ajung in Grecia pentru ca auzisem numai lucruri bune despre aceasta tara. Asadar, cu cateva luni inainte am apelat la agentia de turism care m-a ajutat in fiecare an ca vacanta mea sa iasa perfect – Filadelfia Turism. Mai intai, am accesat site-ul lor si am vizualizat toate ofertele pe care le au in Grecia. Si nu erau putine, asa ca mi-a luat ceva sa ma hotarasc. Pe urma, am mers in sediul lor si am discutat pe baza ofertei pe care am ales-o. Este important sa stiti faptul ca ei au peste 30 de puncte de lucru in Romania, asa ca e probabil sa gasiti agentia chiar in orasul vostru.

Eu am avut nevoie de o oferta cu transport inclus, si obligatoriu cu avionul pentru ca nu-mi doream oboseala unui drum cu masina de 12-14 ore. Asa ca, doamnele de la agentie au fost extrem de amabile si am gasit impreuna cea mai potrivita oferta pentru mine cu bilete de avion incluse. Zis si facut, am semnat contractul si de atunci totul s-a desfasurat cum planuisem. Am platit ratele conform programului, am primit biletele cu o saptamana inainte si nu am avut niciun fel de probleme.

In ciuda controverselor legate de agentiile de turism, eu, in continuare, voi alege aceasta varianta datorita faptului ca gasesti intr-un singur loc tot ce ai nevoie, fara a fi nevoit sa cauti in alta parte bilete de avion, spre exemplu, iar preturile vor fi de cele mai multe ori mai bune intr-o agentie de turism decat in alta parte.
Puteti vizita site-ul lor pentru consultarea ofertelor pe care le au in perioada urmatoare, dar si pentru vacanta de anul viitor. .

No Comments Found

Leave a Reply