Internet

Cu Yani Travel calatoresti oriunde iti doresti!

Oricine isi doreste sa calatoreasca. Fie ca vrei sa vezi locuri noi, fie ai planuit o plecare din tara in urmatorul concediu, un lucru este cert: oamenii (majoritatea) iubesc calatoriile si asta se vede! Iar daca tu (cel care citesti acum aceste randuri) esti pasionat de calatorii, atunci este musai sa apelezi la Yani Travel – agentia de turism care va pune la dispoztie atat bilete de autocar si transport rapid la adresa (iar plecarile au loc din majoritatea oraselor mari din Romania) precum si in cele mai importante orase din Italia, Germania, Anglia, Austria, Belgia, Olanda, Danemarca, Elvetia si Scotia (de unde exista de asemenea plecari spre cele mai importante orase ale Europei).

Spre exemplu, poti alege transport persoane Romania Anglia, unde pretul biletului este cuprins intre 100 si 120 lire sau transport persoane Romania Germania, unde pretul unui bilet este cuprins intre 110 si 130 euro. Indiferent de alegere, ai parte de preturi exceptionale, mai ales daca alegi pachetele care includ oferte pentru copiii pana in 12 ani sau grupuri de persoane.

Partea buna, atunci cand apelezi la Yani Travel, este ca poti rezerva biletele catre orice destinatie doresti, direct din fata laptop-ului, din confortul propriului camin si esti scutit de o alergatura (sau mai multe) prin oras.

De asemenea, agentia va pune la dispozitie si transport de colete catre Anglia, Germania si Irlanda astfel:
Pretul transportului coletarie Germania : 1,5 euro pe kg
Pretul transportului coletarie Anglia : 1,5 – 2,0 lire pe kg
Pretul transportului coletarie Irlanda : 2 euro pe kg
(Exceptie fac prin lege si este interzis transportul urmatoarelor: arme, substante inflamabile, alcool netimbrat si tigari, substante etnobotanice sau stupefiante, substante si produse interzise prin lege!)

Transportul va ajunge in cel mai scurt timp la destinatie, drumul ales de conducatorii cu experienta fiind intotdeauna cel optim.
Asadar, daca nu ti-ai planuit deja urmatoarea plecare in vacanta, eu zic ca acum este momentul sa faci acest pas, deoarece nu mai e nevoie sa te gandesti la toate detaliile, cele mai importante lucruri, care au legatura cu calatoria, le poti lasa in seama agentiei de turism Yani Travel..

No Comments Found

Leave a Reply