Cubulete

Vremurile au evoluat asa ca si jucariile au evoluat, iar in ultimii ani parintii au inceput sa caute din ce in ce mai mult jucarii educationale pentru copiii lor, „fortand” producatorii sa nascoceasca fel de fel de inventii.

Odata cu evolutia tehnologica, lucrurile pe care noi, in copilarie, doar ni le imaginam, astazi sunt reale si pot fi experimentate de copii nostri.

Este uimitor cat de mult au evoluat jucariile pentru copii iar cele educationale pun la contributie atat mintea copiilor cat si cea a parintilor.

De la olarit la energie solara, de la radiocomandate la puzzle-uri, magazinele de jucarii online (cat si cele „offline”) pun la dispozitie mii de jucarii pentru copii care le pot dezvolta capacitatile intelectuale si, in loc sa le distruga, acestia invata cum sa le construiasca.

O ultima fita in acest domeniu vine de la Modular Robotics, o companie bazata pe robotica din SUA, numita Cubeletes.

Jucaria acestora este un ansamblu de cuburi inteligente, „indopate” cu tehnologie avansata, structurate pe 3 mari categorii: actiune, simturi si utilitate.

 

One thought on “Cubulete

  1. mariana – da intr-adevar o imagine f frosauma care te duce cu gandul la vara si la caldura, acea culoare de care ziceai si tu, dar eu recunosc nu as schimba cu nimic fotografia facuta iarna in aceeasi zona

Comments are closed.