Cucereşte cei mai înalţi munţi cu Google Maps

Vrei să vezi cum e să cucereşti cei mai înalţi munţi din lume fără riscul de a fi prins într-o avalanşă sau chiar de a aluneca? Acum toată lumea are ocazia să facă acest lucru cu ajutorul serviciului Google Maps.Persoanele care vor să exploreze lumea stând în faţa calculatorului sunt invitaţi să realizeze aceste aventuri virtuale spre Aconcagua, din America de Sud, Kilimanjaro, din Africa, Muntele Elbrus şi Muntele Everest.

„Fie că studiezi muntele pentru a-ţi planifica următoarea aventură, fie că îl explorezi stând în casa ta confortabilă şi călduroasă, sperăm că te vei bucura de aceste imagini realizate de pe acoperişul lumii”, a declarat Dan Fredinburg.

„Cu ajutorul Google Maps te poţi transporta imediat pe aceste vârfuri muntoase, bucurându-te de privelişte fără a te teme de avalanşe, alunecări de teren, crevase şi alte pericole legate de starea vremii”, a mai adăugat Fredinburg.sursa

3 thoughts on “Cucereşte cei mai înalţi munţi cu Google Maps

  1. O sa putem vizita orice coltisor din lume cu Google Maps. Ma intreb ce o sa mai inventeze ca sa adauge functionalitate..

Comments are closed.