Cum aleg un tricou pe care sa il ofer cadou

Cautam un cadou pentru o prietena draga mie si am dat de site-ul celor de la Coolori.ro. Astfel mi-a venit ideea de a alege tricouri personalizate. Cei de aici mi-au explicat ce am de facut, am citit si de pe site si am facut o alegere foarte buna alegand un astfel de cadou. Prietena mea a fost foarte incantata si voi mai cumpara cu siguranta si alta data tricouri personalizate online.
Insa, nu a fost chiar simplu sa aleg tricoul potrivit. Am tinut cont de o serie de aspecte si ti le voi spune si tie, pentru a-ti fi de folos daca te gandesti la o astfel de varianta.
tricou
Cel mai mult timp l-am petrecut alegand imprimeul perfect. Am vrut sa aleg ceva de impact, ceva ce sa o reprezinte, ceva ce sa-i aminteasca de mine. M-am hotarat greu, deoarece aveam mai multe variante. In final, am ales o poza cu un text care a amuzat-o maxim de mult. Il poarta cu mandrie de fiecare data cand are ocazia.
Apoi am avut grija la alegerea marimii potrivite. Insa, nu a fost greu sa aleg marimea, deoarece pe Coolori.ro am gasit un tabel de marimi care mi-a fost de mare ajutor.
Materialul din care a fost realizat tricoul a contat si el. Am vrut un tricou din bumbac 100% si l-am gasit foarte usor. Toate tricourile de pe acest site sunt realizate din materiale de calitate.
Culoarea a fost si ea importanta si m-am bucurat de faptul ca am putut alege orice culoare am vrut. Si tu poti alege la fel, insa, ai in vedere faptul ca pentru culorile care nu sunt in stoc, livrarea se va face intr-un timp putin mai lung.

Pretul nu a contat, deoarece am vrut un tricou personalizat de calitate, un tricou care a avut o culoare deosebita si un imprimeu de calitate. Stiu clar ca atunci cand vreau produse de calitate trebuie sa platesc putin mai mult decat de obicei.
Am ales acest tricou gandindu-ma la ce i-ar placea prietenei mele, nu mie. Si tu trebuie sa faci la fel. Cand alegi un cadou, nu alege ce iti place tie, ci alege ce crezi ca i-ar placea cel mai mult ei.

One thought on “Cum aleg un tricou pe care sa il ofer cadou

Comments are closed.