articole Comunicat de presa Personale

Cum amenajez un dormitor in stil vintage?

Stilul in care este amenajat dormitorul este foarte important deoarece modul in care acesta este amenajat transmite foarte multe informatii despre noi. De asemenea, stilul de amenajare al dormitorului ne ajuta sa avem linistea de care avem nevoie. Stilul vintage este unul dintre cele mai populare stiluri la care apelam in momentul in care ne dorim un dormitor confortabil, relaxant dar si elegant in acelasi timp. Obtinerea unui astfel de stil pentru dormitor nu este greu de realizat in cazul in care se tine cont de urmatoarele lucruri:

  • Mobila este cel mai important lucru de care trebuie tinut cont pentru a obtine un dormtior amenajat in stil vintage. Piesele de mobilier trebuie confectionate in asa fel incat sa aduca foarte bine aminte de trecut. Pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie de o mobila la comanda deoarece piesele de mobilier ce se gasesc in momentul de fata pe piata de profil au un aspect elegant, modern. Atunci cand comanzi un dormitor la comanda incearca pe cat posibil ca piesele de mobilier pe care le achizitionezi sa imite cat mai mult din arhitectura pieselor de mobilier utilizate odinioara.

  • Modul in care arata peretii din punct de vedere cromatic este o alta metoda pe care trebuie sa o uitilizezi pentru a obtine un dormitor in stil vintage. Acestia trebuie decorati fie in culori pale fie in culori deschise si luminoase. Prin adoptarea acestei masuri, piesele de mobilier ies si mai mult in evidenta asa ca, asigura-te ca acestea imita cat mai bine stilul vintage.
  • Sistemul de iluminare este o alta modalitate foarte eficienta ce contribuie la obtinerea unui dormitor amenajat in stil vintage. Pentru ca aceasta masura sa ofere randamentul scontat, corpurile de iluminat trebuie sa aduca aminte de perioada vintage prin care a trecut societatea noastra. Aceste piese de iluminat trebuie sa ofere o lumina calda, care nu doar ca nu oboseste ochii ci ofera senzatia unei atmosfere lipsite de probleme.

In concluzie, inainte de a amenaja un dormitor trebuie sa decidem stilul pe care vrem sa il aiba respectivul dormitor deoarece acest aspect este important in stabilirea modului in care ne simtim in dormitor..

No Comments Found

Leave a Reply