Cum intretin pensulele pentru make-up

Daca esti femeie cu siguranta ai o multime de produse pentru make-up pe care le folosesti aproape zilnic. Insa, pentru a te putea folosi de ele ai nevoie de ustensilele potrivite.
Printre aceastea se numara si pensulele pentru make-up. Pensulele trebuie alese cu grija si trebuie folosite si pastrate in cele mai bune conditii.
Astazi vreau sa va vorbesc putin despre intretinerea pensulelor.
Daca vrei sa ai pensule care sa-si pastreze din calitate pentru un timp cat mai indelungat e important sa le cureti cat de des este nevoie.

Pentru acest lucru, de mare folos iti poate fi o solutie curatare pensule de la Cailyn.ro. Produsele de aici sunt de cea mai buna calitate si ele te vor ajuta sa ai tenul perfect pe care ti-l doresti.
Nu este indicat si nici igienic sa te machiezi cu o pensula murdata. In plus, cu cat pensula este mai curata, cu atat machiajul tau va fi mai reusit.

Solutia de curata de la Cailyn poate fi ceva ce cauti de mult. Ea se poate folosi in fiecare zi e si simplu de folosit. Ceea ce trebuie sa faci este sa pulverizezi de 2-3 ori pe un servetel si apoi sa cureti usor perii pensulei. Astfel pensula nu se va deteriora. Dupa curatare, pensula trebuie lasata la uscat, apoi va fi numai buna de folosit. Daca vrei ca saptamanal sa iti cureti si mai bine pensula, poti inmuia capul ei in solutie timp de 3-5 minute, apoi sa o clatesti bine si sa o lasi la uscat.
Daca te intereseaza o astfel de solutie, intra chiar acum pe Cailyn.ro.