advertoriale

Cum mi-am ales perdelele pentru noul apartament


Alegerea perdelelor nu a fost o prioritate pentru mine atunci cand mi-am cumparat apartamentul. Chiar daca a fost vorba de amenajarea unui apartament mic, tot am avut mult de munca.

Insa am zis sa imi stabilesc o serie de prioritati. Mai intai mi-am luat mobila si electrocasnicele, apoi m-am ocupat de decorarea apartamentului, implicit de alegerea perdelelor.
Mereu mi-am dorit sa am perdele frumoase, perdele care sa ma relaxeze si sa ma faca sa ma simt cu adevarat acasa.
Nu am ales perdele la fel in toata casa, ci am optat pentru perdele diferite la fiecare camera.

Pentru cele doua dormitoare am ales draperii de culoare inchisa. Vreau ca dimineata lumina sa nu patrunda cu usurinta in locuinta mea. Am ales draperii duble. Mai exact, am o serie de draperii pe care le folosesc in timpul zilei si altele pe care le folosesc noaptea sau ziua, daca vreau sa dorm. Cele de zi sunt cu imprimeuri cu flori pale in dormitorul meu si cu forme geometrice in dormitorul de oaspeti. Totul imi inspira liniste si relaxare, exact ce voiam. Ele sunt usor de actionat, deoarce sunt montate pe sine si sunt foarte utile.

Pentru living am ales perdele putin mai diferite fata de cele din dormitoare. Pentru aceasta incapere am ales perdele transparente si fluide si cred ca am facut o alegere perfecta, deoarece totul arata incredibil de bine.
Perdelele pentru locuinta mea nu le-am ales chiar la voia intamplarii. Am tinut cont de restul elementelor decorative, de mobilier, de culoarea lavabilului si de alte lucruri pe care eu le-am considerat importante.

Nu m-am gandit prea mult la pret si nu l-am luat in considerarea prea mult. Ceea ce a contat cu adevarat a fost calitatea perdelelor. Am fost foarte atenta sa aleg perdele de cea mai buna calitate, materiale rezistente si potrivite pentru nevoile mele.
Acum sunt foarte multumita de tot ce a iesit si daca ar fi sa aleg din nou, tot asa as alege.
Daca vrei sa afli mai multe detalii legate de alegerea perdelelor sau de amenajarea unui apartament mic, intra pe Tettu.ro.
.

No Comments Found

Leave a Reply