Cum ne ascundem?

Cum de ascundem de caldura? este o intrebare cu destul de multe raspunsuri care pot sa ne ajute.Personal folosesc umbra din dotare de la bolta de la vie care mai atenuiaza oarecum din temperatura.Apa rece beau de la put si incerc sa beau 2l pe zi cel putin.Altii inlocuiesc apa cu berea.Nu recomand.Variante sunt dar un lucru e clar nu stati in soare ca e pericol mare.A se purta o sapca daca aveti treaba si trebuie sa mergeti prin soare ziua,o palarie ceva orice.Voi cum va feriti de soare si caldura?

6 thoughts on “Cum ne ascundem?

  1. Cateodata e o caldura afara ca nu pot rezista nici chiar la umbra, la umbra unor pomi. Atunci stau in casa, nu am ce face altceva.

  2. Prima scrisoare pe care am trimis-o bunicai din Paris cu valiza diplomatica .. Ori de cate ori trenul sovietic vechi de lung parcurs in care calatoresc trece prin Germania si Belgia remarc posomorala cerului instabilitatea timpului dar cum numai traversam frontiera franceza in cer se aude o detunatura imperceptibila norii se imprastie orizontul se largeste cerul se inalta plopii piramidali se fac mai vigurosi iar prin fereastra cupeului patrund razele soarelui…

Comments are closed.