Personale

Cum poate fi ratat un eveniment anual

Toata lumea a asteptat aceasta gala cu nerabdare. S-au numarat zilele, asa cum incepe numaratoarea zilelor care au mai ramas pana la Craciun toamna.
Doamnele au venit cu tinute de vis. Croieli ca in marile reviste de moda, materiale extrafine si culori pastelate sau culori care conduc in topul modei. Ce genti, ce pantofi, ce tinute au avut domnii!

Scena a fost imbracata in flori asezate pe burete pentru flori asa ca parca ne aflam intr-o sala inflorita peste noapte. Sute de parfumuri fine se dispersau in aer fermecandu-ne.
Zambete, strangeri calde de mana, premiile tentante se pregateau in culise, plus cadourile oferite la intrarea sau la iesirea din sala.
Oaspetii erau asteptati cu sampanie de calitate premium. Mesele si scaunele erau decorate cu satin, ospatarii turnau vin in pahare, sucuri erau din belsug.

Totul era organizat la superlativ, pana a sosit momentul inceperii galei.
“1, 2, 3, 1, 2 ,3 proba de microfon” se auzea cam asa: “1,3 oba de on”.
Prezentatorul s-a inrosit si a cerut prin semne alt microfon. A deschis gura si un scartait lung ne-a ranit urechile.
Cunoscatorii nu s-au putut abtine sa nu remarce:
-Of, cum au ratat totul! Daca ar fi inchiriat echipamente audio profesionale de la Xevents. ro nu ne-am fi chinuit toata seara!
La inceput am crezut ca exagereaza. Cum sa anulezi toata pregartirea aceea din cauza sonorizarii care lasa de dorit? Pe masura ce programul evenimentului avansa, chinurile participantilor erau mai mari.

Cei care vorbeau faceau eforturi supranaturale sa anunte premiantii. Ei aveau experienta vorbitului in public si la microfon. In schimb, premiantii isi pregatisera degeaba discursurile, fiindca microfoanele trebuia tinute intr-un anume fel, iar cuvintele articulate special sa fie auzite pana in capatul dinspre iesire al salii.
Nu se auzea sau se auzeau numai zgomote suparatoare amestecate cu franturi de cuvinte. Asa s-a hotarat ca premiantii sa nu isi mai spuna discursurile, ci sa isi ia premiile, sa zambeasca la o poza si sa plece.

Evenimentul a fost salvat catre sfarsit, cand formatia de notorietate invitata sa cante a venit cu echipamentele ei de sonorizare, cumparate de la Xevents.ro.
Parca raiul coborase pe pamant, cand au inceput ei sa cante. Se auzea perfect, nimic nu era deformat sau bruiat.
Participantii au inceput sa sopteasca intre ei ce bine ar fi fost, daca aceste echipamente ar fi fost pe scena inca de la gala. Oamenii nu s-ar fi mai chinuit atat nici sa vorbeasca, nici sa inteleaga.

Era tarziu si important era ca ne puteam bucura de muzica. Daca formatia nu ar fi fost prevazatoare sa vina cu echipamente de top, muzica lor ar fi fost compromisa de asemenea. Dragi organizatori, acordati sonorizarii maxima importanta, fiindca fara ea totul este compromis! In general, carcotasii iau in calcul bilele negre si imaginati-va ca vor vorbi luni intregi de microfoniile si bruiajul sonorizarii de mana a treia de la eveniment!

Xevents.ro vinde sau inchiriaza echipamente de top pentru o sonorizare impecabila si totul se poate aranja online. Intrati pe site, completati formularul, mentionati adresa de livrare si primiti echipamentele unde aveti nevoie de ele, cu consiliere cu tot!.

No Comments Found

Leave a Reply