Fără categorie

Cum sa ai livingul de vis

Atunci cand decorezi livingul, adica incaperea in care socializezi, iti inviti prietenii si iti petreci timp cu familia, trebuie sa te comporti ca un scenarist de platou, la crearea unui film. Trebuie sa gandesti in amanunt fiecare cadru, imagine, obiect sau piesa de mobilier, astfel incat finalul sa fie unul de “Oscar”. Insa, livingul tau nu trebuie sa se incadreze in ceea ce considera altii ca este frumos sau la moda.

Livingul trebuie sa fie potrivit personalitatii tale si stilului tau. Un living decorat cu gust este impresionant, insa, in acelsi timp, familiar si confortabil. Este, desigur, o provocare, insa cu rabdare vei reusi sa faci totul asa cum ti-ai propus. Pe langa rabdare iti mai trebuie si piesele adecvate de mobilier.

Daca esti adeptul bunului gust, vei lua in considerare mobilierul de calitate precum si decoratiunile chic, care se vor incadra perfect. Designerii specializati in amenjarile interioare isi petrec chiar si intreaga viata studiind detaliile ce fac ca o incapere sa fie perfecta. Si uneori, cele mai mici detalii, sunt punctele forte ale camerei. Principalul element, care face ca o asemenea camera sa fie chic si cu bun gust, este mobila. Este indicat sa achizitionezi mobila lemn living de calitate, fiind indicat stilul clasic.

De ce? Din simplul motiv ca mobila clasica nu se demodeaza niciodata si lemnul este rezistent zeci de ani. Mobila clasica, din lemn, de calitate, realizata de artizanii italieni, poti gasi la mobchicboutique.ro, magazinul specializat in comercializarea luxului.

Pentru a obtine un efect extraordinar, poti combina mobila veche cu anumite accente moderne (atat in mobilier, cat si in accesorii). De exemplu, la mobchicboutique.ro, poti gasi cateva obiecte in sofisticatul stil baroc, atat de la moda pe timpul regelui Ludovic al XIV-lea. Este stilul care exprima, in primul rand putere si grandoare, insa combinat cu gust, cu anumite piese moderne, vei obtine cel mai bun exemplu de confort si aer familiar. Desi mobila din lemn in stil baroc este sinonima cu extravaganta, nu lipseste bunul gust si eleganta. Foloseste astfel de piese intr-o camera extrem de bine iluminata, de prefert cu cat mai multa lumina naturala si cu peretii in culori cat mai deschise, pentru a scoate in evidnta piesele de mobilier-bijuterie de la mobchicboutique.ro.

Trebuie sa tii cont de faptul ca una din cele mai importante piese de mobilier din living este canapeaua. Fara canapeaua corecta, nu vei obtine efectul dorit. Canapeau este cheia confortului si punctul de atractie al living-ului. Aceasta trebuie aleasa cu grija si nu la impuls. Incearca sa o alegi cu un model mai simplu, pentru ca astfel vei reusi sa asortezi si restul obiectelor. Cu cat este mai ornamentata, cu atat va fi mai greu de integrat. Ori, in cazul un care preferi o canapea cu ornamente puternice, atunci pastreaza restul designului simplu.

De asemenea, nu uita de elementele de originalitate. Livingul trebuie sa arata precum o camera locuita, cu viata, nu ca un decor de show room. Totul trebuie sa fie interesant, eclectic si individualizat. Asta inseamna originalitate. Piesele mici de mobilier, precum o masuta baroc de cafea, vor da un plus de personalitate. Ideile de decorare a unui living elegant, cu mobila de calitate, sunt multe. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi piesele care te inspira cel mai mult, pe care le poti gasi doar la mobchicboutique.ro.

No Comments Found

Leave a Reply