Comunicate de presa Personale

Cum sa aveti covoare curate atunci cand detineti animale de companie

Daca aveti un caine sau o pisica, atunci va poate fi greu sa va pastrati covorul curat. Chiar daca aveti in casa covoare profesionale! Prietenii necuvantatori va pot mesteca covorul si il pot murdari cand nu va asteptati. De asemenea, pot sa lase par, foarte mult par pe covor. Vestea buna este ca nu trebuie sa renuntati la animalul de companie pentru a pastra covorul curat. Exista metode de a face acest lucru. Desigur, trebuie sa cumparati mereu covorase interior de calitate pentru a nu le deteriora prin curatarea frecventa sau traficul intens. Atsfel de covoare puteti gasi la sanito.ro, unde sunt disponibile inclusiv covorase dezinfectante daca doriti o curatenie cat mai profunda in locatia dvs.

Stergeti labutele animalelor de companie

Puteti impiedica animalele de companie sa aduca murdarie pe covorul dvs. stergandu-le labutele cand intra. Tineti un prosop langa usa sau un covoras dezinfectant. S-ar putea ca animalului de companie sa nu ii placa asta, dar este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru a pastra covorul curat. In cele din urma vor intelege si va deveni un comportament reflex.

Adaugati un covor special in care animalul sta frecvent

Un covor special nu numai ca va face camera sa arate mai bine, dar va va proteja si covorul. Ar trebui sa puneti covorul intr-o zona cu trafic mare. Vreti sa va asigurati ca animalul petrece cea mai mare parte a timpului pe covorul acela si nu pe covorul dvs.

Folositi un produs de curatare a covoarelor

In cazul in care animalul dvs. de companie are un accident, va trebui sa il curatati rapid pentru a impiedica pata sa se inglobeze in covor. Asigurati-va sa indepartati mai intai umiditatea si resturile. Dupa aceea, va trebui sa folositi un produs de curatat pentru covoare pentru a indeparta mirosurile si petele.

Pastrati-va animalul de companie curat

Pastrarea animalului de companie curat va va ajuta sa mentineti un covor curat. Daca animalul dvs. de companie este curat, va fi mai putina murdarie ce poate fi transferata pe covor. De asemenea, va trebui sa va mentineti animalul de companie ingrijit. Ingrijirea animalului dvs. de companie va reduce cantitatea de par care ajunge pe covor.

Aspirati covorul

Aspirarea regulata este una din regulile de aur ce trebuie facute pentru a impiedica murdaria si parul sa se infiltreze in covor. Este posibil sa fiti nevoit sa aspirati covorul de mai multe ori pe saptamana. De asemenea, va trebui sa aspirati mobila. Orice murdarie care se afla pe mobila poate ajunge cu usurinta pe covor.

Folositi bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul este un remediu casnic pe care il puteti folosi pentru a indeparta mirosurile covoarelor. De asemenea, poate elimina petele minore. Cu toate acestea, este important sa ne amintim ca utilizarea bicarbonatului de sodiu nu este un substitut pentru o curatare profunda a covoarelor.

Urmariti ce si unde mananca animalul de companie

Exista mai multe tipuri de mancare pentru animale de companie. Cea mai mare parte a alimentelor pentru animale de companie disponibile astazi este plina de ingrediente si coloranti artificiali. Aceste tipuri de alimente pot provoca pete de covor. Este cel mai bine pentru dvs. sa hraniti animalul intr-o zona cu gresie sau pe o suprafata special amenajata.

No Comments Found

Leave a Reply