Fără categorie

Cum sa dobandesti competente antreprenoriale

Orice roman isi doreste o viata mai bune. Multi dintre conationalii nostri sunt angajati la stat sau la diverse firme private. Insa, adesea, acest statut nu le este pe plac pentru ca dorinta de a fi oarecum independenti financiar este mult mai mare. Sunt persoane care isi doresc sa faca mai mult in viata decat sa fie vesnic angajatii cuiva. Vor sa isi deschida propria afacere si sa munceasca pentru ei si pentru familia lor. Nu toata lumea spera sa se imbogateasca, insa spera sa nu mai duca grija zilei de maine si, desigur,sa nu mai depinda de un patron.

Astfel, acesti oameni care decid sa preia fraiele, se numesc antreprenori. Antreprenoriatul a devenit ceva din ce in ce mai activ in tara noastra. In Romania exista o deschidere foarte mare spre tot mai multe afaceri. Fie ca vei fi intreprinzator in domeniul agricol, in domeniul transporturilor, alimentatiei si asa mai departe, atata timp cat respecti regulile, sansele tale de reusita sunt foarte mari. Insa, mare atentie: a fi antreprenor nu este un lucru simplu. Da, vazut din exterior, un patron pare sa aiba tot ce isi doreste. Insa doar cei ce au incercat stiu cata munca sta in spatele infiintarii si managerierii unei afaceri. Indiferent de domeniul ales, legile antreprenoriatului sunt aceleasi.

De aceea, pentru a dobandi competente antreprenoriale, este cel mai indicat sa inveti de la traineri autroizati cum se face acest lucru. Din fericire, tinand cont de cerinta tot mai mare in acest domeniu, au inceput sa apara cursuri special pentru antreprenori. Astfel de cursuri sunt disponibile si pe platforma cursuriautorizate.eu. De fapt, aici poti gasi zeci de cursuri, in orice domeniu iti doresti. Pentru ce sunt bune aceste pregatiri? Pentru dobandirea sau aprofundarea unor anumite competente. Daca esti la inceput de drum si nu stii cum sa iti gestionezi afacerea poti accesa astfel cursul special pentru competente antreprenoriale.


Cursul de Competente Antreprenoriale este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Cursurile vor fi sustinute de traineri pregatiti, ce sunt gata sa prezinte tot ceea ce trebuie sa stii despre cum se conduce o afacere. Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil in functie de nevoile persoanelor care aplica pentru acestea. Astfel, cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa puna bazele unei afaceri, care doresc sa isi intemeieze propriul plan de afaceri si ulterior pentru a dezvolta cu succes, pe termen lung, noua afacere infiintata. La acest curs, se va invata cum sa se atraga potentialii clientii precum si cum se realizeaza comunicarea cu clientii si asociatii companiei sau firmei respective. Orice viitor antreprenor ar trebui sa urmeze un asemenea curs.

Asta deoarece il va ajuta foarte mult in gestionarea afacerii. Chiar si cei care au cativa ani de antreprenoriat pot participa la o asemenea pregatire. Nu strica niciodata sa inveti lucruri noi. Poti descoperi tehnici de comunicare sau tactici de marketing pe care nu le stiati si care iti pot aduce un impuls nou in afacere. Exista afaceri care desi au functionat ani de zile, ajung sa se inchida pentru ca, cel care le dentine nu stie cum sa gestioneze acest lucru adaptandu-se noilor cerinte. Asa cum lumea si moda se schimba, asa si tacticile de gestionare a unui business se modifica sau se imbunatatesc. Astfel, managerii, antreprenorii si viitorii antreprenori, trebuie sa se informeze continuu si sa se pregateasca temeinic in acest sens.


Pentru cine mai este indicat un asemenea curs? Pentru cei care vor sa avanseze in cariera. Daca nu esti decis sa iti lasi job-ul si vrei in continuare sa lucrezi intr-o companie, insa pe o pozitie mai buna, poti urma un asemena curs ce te poate propulsa pe o functie de conducere. In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Absolvire pentru ocupatia de “Competente Antreprenoriale” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara, cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului. Durata acestor cursuri este de 40 ore.
Asadar, nu mai amana si aplica chiar acum pentru un asemenea curs. Este sansa ta spre realizari mai bune in domeniul afacerilor.

No Comments Found

Leave a Reply