articole

Cum sa-mi tin in siguranta societatea comerciala

Atunci cand hotii iti sparg locuinta, pagubele pot fi destul de mari. Insa foarte mari pot fi pagubele si atunci cand ai o societate comerciala si hotii dau o spargere.
Pentru a preveni furtul din societatile comerciale, iata ce trebuie sa faci:

• Instaleaza un sistem de supraveghere video de cea mai buna calitate
Sistemele de supraveghere video sunt obligatorii in orice societate comerciala. Insa, ca sa te poti folosi cu adevarat de ele, trebuie sa te asiguri de fapul ca sunt si de calitate foarte buna. Sunt persoane care instaleaza astfel de sisteme doar pentru a fi acolo si nu pun calitatea acestora pe primul loc. Tu insa, daca vrei sisteme video de calitate, trebuie sa le cumperi pe cele mai bune. Eu, pentru societatea comerciala pe care o detin am ales sisteme de supraveghere Seku. Cu o investitie destul de mica am achizitionat un sistem de o calitate foarte buna.

• Ilumineaza-ti in mod corespunzator societatea comerciala pe timpul noptii
Dupa cum bine ai observat, marile societati comerciale sunt foarte bine luminate pe timp de noapte. Trebuie sa asiguri un iluminat cat mai bun, deoarece astfel hotilor le va fi mai greu sa patrunda.

• Angajeaza paznici pe timp de noapte
Dupa cum bine ai observat, marile societati comerciale au si paznici pe timp de noapte. Astfel, in mod categoric hotii stau la distanta. Insa, daca societatea pe care o ai e prea mica, probabil nu e convenabil sa mai platesti si paza. Opteaza insa pentru alte metode care vor fi eficiente.

• Nu tine sume mari in casa de marcat
La finalul zilei, cel mai bine e sa golesti casa de marcat. Astfel, chiar daca vor fi pagube in cazul in care societatea ta va fi sparta, acestea pot fi mai mici.

• Alege cu grija angajatii
Si alegerea angajatilor este un pas important daca vrei sa-ti stii afacerea in siguranta. Nu de putine ori s-a dovedit ca anumite spargeri au fost date cu ajutorul personalului. Acum, nu poti sa stii sigur cum sunt de fapt oamenii pe care ii angajezi, insa, incearca sa angajezi persoane care sa iti inspire incredere.
Daca vei avea in vedere cele amintite mai sus, nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sigurantei afacerii tale. Daca insa le ignori, sa nu te miri cand se va intampla un eveniment mai putin placut.
Siguranta trebuie sa fie o prioritate pentru orice societate comerciala.

.

No Comments Found

Leave a Reply