Personale

Cum sa nu folosesti facebook

Tinerii din ziua de azi nu mai sunt tinerii de ieri si nici nu vor putea sa ajunga la o anumita educatie datorita internetului care din pacate este folosit intr-un mod nu mereu bun,de exemplu:

O fata de 12 ani din Irlanda de Nord, Marea Britanie, a urcat pe contul sau de Facebook o serie de fotografii cu ea in ipostaze explicite. In plus, a dat o multime de amanunte personale, intime, din viata ei.Problema este ca pentru a te putea inscrie pe Facebook, trebuie sa ai minimum 13 ani. Tatal fetei da acum in judecata reteaua de socializare pentru neglijenta, pentru ca, spune el, nu are nicio modalitate prin care sa verifice varsta reala a userilor si astfel supune copiii la riscuri de natura sexuala si psihica.sursa

Si uite asa se ajunge la scandal si la lucruri cu greu imaginate acum 10-15 ani in urma.Pacat ca nu stim sa ne educam copii si tinerii…nu toti cel putin.

.

3 Comments

 • Val33ntyn

  Pai din cate stiu la inceput trebuie sa fii de acord cu niste termeni si conditii pe care nu stiu daca le citeste cineva. In plus parintele trebuia sa verifice ce ii face odrasla, se joaca jocuri barbie sau pozeaza aiurea in camera ei

  Reply
 • Bogdan

  nu facebook este de vină că părinții își lasă copiii pe internet așa de mult. la 12 ani, nici pe google nu mi-aș lăsa copiii, că cine știe peste ce dau.
  ăl lași pe un anumit site, pe care-l cunoști, jumate de oră, nu să umble creanga pe net

  Reply
 • Derscanu

  Chiar daca Facebook nu este favoritul meu, in acest caz trebuie sa recunostem ca nu poate fi vorba de o vinavatie a Facebook. Responsabilitatea este a parintilor si doar a parintilor. E ca si cand ai vrea sa dai vina pe o batranica ca isi numara monezile pe strada, cand de fapt hotul e vinovat, nu?

  Reply

Leave a Reply