Personale

Cum te antrenezi pe internet

  • By
  • 9 septembrie 2018

Cum te antrenezi pe internet

 

Coerenta este extrem de simpla. Defineste scopurile si calendarul dorit. Completeaza chestionarul, care indica unui antrenor personal online, toate informatiile necesare despre starea sanatatii tale si antrenamentul pe care intentionezi sa il faci. De asemenea, poti sa faci orice comentarii cu privire la un antrenor personal pret si poti sa iti exprimi dorintele  care il vor ajuta pe specialistul clubului,  sa faca un program de pregatire si nutritie, care sa iti satisfaca cel mai bine obiectivele.

Efectueaza toate  masuratorile necesare si impreuna cu chestionarul trimite-le formatorului de fitness. Antrenorul de fitness  va examina cu atentie raspunsurile si se va familiariza cu obiectivele pe care doresti sa le atingi. Te vei vedea cu un antrenor pentru a face o recomandare vizuala si pentru a-ti testarea nivelului de aptitudini fizice, discutand despre obiectivul tau. Daca acestea sunt departe de realitate, antrenorul iti va oferi intotdeauna metode de a le corecta. Dupa aceea, sunt discutati termenii, metodele si mijloacele care vor duce la atingerea scopului dorit de tine, iar rezultatul va fi munca pe care tu o vei depune la indicatiile sale.

Un antrenor personal online, iti va oferi intotdeauna mai multe optiuni pentru atingerea scopului tau. Ele vor diferi in termeni de timp si, in consecinta, vor fi puse in practica pentru realizarea scopului dorit. Unii prefera sa isi atinga obiectivul cat mai repede posibil,  fiind gata sa arda caloriile si sa-si mareasca masa muscular indiferent de consecinte. Altii prefera sa actioneze fara a avea dureri fizice, fara greutati si restrictii drastice, ci in timp si cat mai relaxati.

Acest lucru ramane la alegerea ta, iar specialistul te va ajuta doar sa faci antrenamentul de fitness ales si te va sprijini in orice mod posibil. Dupa primirea programului de antrenament pentru fitness, formare si de nutritie, poti incepe antrenamentul  la domiciliu, avand un minim de elemente, cum ar fi gantere pliabile, covor si bara orizontala sau poti merge la clubul de fitness. Este necesar sa urmezi dieta alimentara si exercitiile fizice, recomandate de antrenorul de fitness si sa-i trimiti in fiecare saptamana un raport, astfel incat sa poata observa si controla dinamica progresului si, de asemeni, sa poata ajusta programul de dieta, daca este necesar..

No Comments Found

Leave a Reply