Curatarea pc-ului de praf.

Mi-e rusine de mine.Sa va explic.Azi am avut treaba sa dau cu vopsea tavanul unde locuim.Cum trebuie sa facem niste schimbari prin casa am avut in plan si mutarea mea in holul abia terminat in care am pus gresie,am dat cu vopsea ect.Am mutat masa si banuiam ca este praf in pc.L-am scos afara si am avut o surpriza asteptata.Praf la greu.Am trecut imediat la o curatare mai aveam un pic si nu ma mai vedem de norul iesit din el :))

Clar este o operatiune ce trebuie facuta macar o data la 2 saptamani.Dar nepasarea si lenea face sa ne aduceam aminte de el anual :)) ceea ce evident nu e bine deloc.

9 thoughts on “Curatarea pc-ului de praf.

  1. Pai daca faci modificari in casa asa se intampla. Eu schimb piesele destul de repede de la el…si nu prea are timp sa se puna praful prea mult!

  2. Si eu m-am invatat minte, acum il curat foarte des, incepand de la sursa, placa de baza, rami si carcasa.
    E bine sa il intreti cat mai curat.

    Nu suna urat cand il porneai ? Cam 2-3 minute ?

  3. La mine PC-ul e dezafectat nu il mai folosesc. Am tot avut probleme cu el, s-a dus placa de baza si nu mai investesc nimic in el. Acum folosesc doar laptopul pe care nu ma incumet sa il desfac si sa il curat. Mi se pare prea greu.

  4. Si eu urmeaza sa imi fac curat in pc.Nu am facut decat o singura data de cand il am si probabil voi da la fel ca tine de o gramada de praf asa ca voi avea de munca 🙂

Comments are closed.