Fără categorie

Curatenia se mentine cu produse comandate de pe site-ul magazinului Sanito.ro

Lucrez intr-o institutie importanta si managerul este mare iubitor de curatenie. Datorita acestui fapt venim cu drag la lucru si nu ne imbolnavim. Sa nu credeti ca se fac cheltuieli astronomice cu intretinerea curateniei, fiindca institutia noastra are contract cu Sanito.ro, magazinul care are in stoc toate produsele cu care se intretine curatenia, la preturi mai mult decat avantajoase!

Cel mai bine este ca produsele sunt livrate la sediul institutiei si nimeni nu este pus in pericol ca sa le cumpere de la magazinele din oras.

Nu lipsesc cosuri colectare selectiva din birouri, fiindca venim cu sticlele de apa din oras si ne aducem la pachet si gustarea. Colegele care obisnuiesc sa bea lichide din abundenta isi aduc sticlele cu ceai sau cafea pline de acasa. Un lucru este cert: nu mai avem voie sa folosim dozatoarele si filtrele de cand a izbucnit pandemia.

Managerul spune fiecarui angajat din prima zi ca il roaga sa puna hartia la hartie, plasticul la plastic, sticla la sticla si gunoiul menajer in compartimentul destinat lui.

Cosuri gunoi prevazute cu capac ce se ridica automat prin apasarea pe o pedala sunt in fiecare cabina a grupurilor sanitare. In acest mod, nu vedem mizeria care se depoziteaza in ele si in plus, nu se simte nici mirosul gunoaielor.

Trebuie sa va mai spun ca in fiecare cos sunt pusi saci de gunoi ca aceste recipiente importante sa se mentina curate, cu toate ca sunt spalate la sfarsitul fiecarei zile.

Undeva, in spatele cladirii sunt asezate eurocontainere si pubele, iar in acest mod resturile care raman din munca noastra, din ceea ce mancam si bem sunt tinute sub control.

Toate suprafetele pe care le atingem noi sunt dezinfectate in toate serile, dupa terminarea programului  cu DEZI SEPT X-CLEAN, un bactericid puternic care se utilizeaza nediluat si nu are un miros neplacut.

Reprezentantul magazinului a instruit personalul care se ocupa de curatenie si produsul nu vine in contact direct cu oamenii sau cu alimentele.

Tot de aici managerul ne pune la dispozitie servetelele antibacteriene si mastile de protectie obligatorii cu trei pliuri.

Cosurile de gunoi livrate de Sanito.ro au un aspect placut, sunt foarte rezistente si sunt prevazute cu capac, astfel incat din cele din interior nu se emana nici un miros, iar in cele exterioare nu intra apa cand ploua sau ninge.

Cosurile de interior sunt metalice sau din plastic gri, albastre sau argintii, iar cele exterioare pot fi asortate spatiului in care sunt amplasate. Din magazinul prezentat mai sus pot fi cumparate cosuri verzi, galbene, albastre si maro.

Cele verzi se potrivesc foarte bine spatiilor verzi. Sunt mascate de pomi si de iarba si se integreaza perfect in decor.

In cazul colectarii selective, capacul fiecarui cos este colorat diferit ca utilizatorul acestora sa nu greseasca tinta, dar si pentru a aduce un plus de veselie acestor obiecte banale, dar fara de care curatenia nu ar fi posibila.

Ma gandesc adesea cat de multe lucruri arunca omul si cum s-ar supraincarca locuinta sau biroul, daca nu ar exista cosurile de gunoi.

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply