Datoria

Trebuie sa avem grija in viata peste ce fel de prieteni dam ca sa nu o patim.Ma refer din punct de vedere financiar sa nu cumva sa luam teapa tocmai de la prieteni.In cine putem avea incredere si in cine nu? E greu sa ai persoane langa tine si sa crezi ca nu te-ar putea insela pentru o anumita suma de bani.Vorba aia pazesta-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma pazesc eu.Imprumuti pe cineva si vezi ca nu-ti mai da inapoi banii.Ce faci? cum incerci sa recuperezi banii.

Iata o varianta cam dura de altfel:Un bucureştean a ales un mod mai puţin obişnuit pentru a-şi recupera o datorie. A încercat să-l intimideze pe rău platnic cu un şarpe anaconda. L-a ameninţat că dacă nu-şi vede banii înapoi, va pune şarpele să-l muşte.Este asta o varianta sigura?

3 thoughts on “Datoria

  1. sa vezi ce metode „simpatice” de recuperare sunt in Italia. Poate si din cauza asta multi au ajuns acolo sa-si respecte datoriile.
    Sincer nu am fost si nu vreau sa fiu vreodata dator nimanui, cu nimic. Stiu ce-as patii daca nu mi-as respecta cuvantul, acelasi lucru ce l-ar patii si altcineva daca m-ar pacalii pe mine.

  2. „pazesta-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma pazesc eu” – asta spune cam totul…

Comments are closed.