De ce dispar blogurile?

Am stat sa ma gandesc un pic de ce dispar blogurile in general. Fie pe domeniu propriu sau pe subdomeniu. Sa mentii blogul in viata pentru cel putin 1 an cu articole mai bune sau mai slabe nu este o munca chiar asa de usoara.  La inceput totul pleaca un mare entuziastm problema poate sa apara la mentinerea acelui entuziastm pe o perioada de cel putin 6 luni. E greu sa spui cat timp poti mentine un blog in viata. Se pot intampla foarte multe de la zi la zi.

Principala problema este timpul care poate deveni insuficient pentru a scrie un articol pe blog fie chiar si saptamanal daca nu mai exista timp de unul zilnic. Ai timp dar nu ai chef sa mai scrii. Am trecut prin momente din astea si probabil vor mai fii astfel de momente.

Daca stii ca deja nu ai timp cel putin 30-60 minute in fiecare zi sa stai sa citesti 5-6 bloguri si sa scri un articol fie el si unul mai slab mai bine nu te apuca sa deschizi un blog.

8 thoughts on “De ce dispar blogurile?

  1. da, dar nu prea stii ce vei face intr-un an… poate te vei duce la facultate, te vei angaja, vei pleca in alta tara…
    prioritatea este viata reala, nu online-ul…

  2. problema cea mai mare nu este scrisul, ci mai degraba cititul si interactiunea cu alti bloggeri. aici e nevoie de munca. e important sa-ti creezi o relatie cu bloggerii.

    eu mai incerc o data. am muncit prea mult sa renunt

  3. nimic nu e batut in cuie pentru absolut nimeni asa ca totul e posibil, chiar si renuntarea mea la blog eu am mai spus-o ca nu -l vad in viitor, poate va exista dar cu greu imi fac o viziune cu el alaturi 🙁

  4. In primul rand cred ca dispar din cauza timpului….Eu de exemplu n-am mai scris pe blog de vre-o 3-4 luni cred, am inceput acum sa scriu iar, am 4 articole la care lucrez, dar nu am timp…intre facultate, cursuri PHP/MySQL si cursuri CCNA…nu mai am cand sa scriu…

  5. M-am gandit si eu la lucrurile astea cand m-am decis sa ma apuc de blogging. Totusi blogging-ul e unul dintre modurile in care ma relaxez si n-am de gand sa renunt la el.

Comments are closed.