De ce mi-am cumparat electrocasnice incorporabilele de la Rombiz

Sunt adepta stilului modern in orice se poate. Ma bucur de tot ce apare nou si incerc de fiecare data sa imi cumpar tot ce am nevoie pentru a avea o casa moderna.
In bucatarie mi se par foarte moderne electrocasnicele incorporabile. Ele dau un alt aer bucatariei, dau senzatia ca exista spatiu mai mult si arata extrem de bine. Pentru ca am vrut electrocasnice incorporabile, am intrat pe rombiz.ro.
De aici mi-am cumparat un cuptor incorporabil Beko pe care am dat aproximativ 1000 lei. E un cuptor electric ce are o capacitate de 65 l, un cuptor cu rotisor, gratar, ventilator, iluminare interioara, incalzire inferioara si superioara si cu rafturi laterale. Acest cuptor este ceea ce aveam nevoie pentru a gati cele mai delicioase mancaruri si se incadreaza perfect in bucataria mea moderna.
Tot de la Rombiz mi-am cumparat si o combina frigorifica incorporabila. E o combina care face parte din clasa energetica A+ si are un volum net total de 277 l (202 l frigider, 75 l congelator). Combina frigorifica aleasa de mine este dotata cu un sistem de dezghetare automat si are o autonomie fara curent de 22 de ore.
Si, ultimul aparat electrocasnic incorporabil pe care mi l-am luat a fost plita. Am ales o plita care se alimenteaza cu gaz, o plita care are 4 ochiuri si este fabricata din inox. Butoanele sunt pozitionate pe lateral si poate fi aprinsa si electric.
Acestea sunt electrocasnicele incorporabile pe care le-am cumparat de la Rombiz. Am ales Rombiz deoarece e un magazin serios, un magazin cu peste 25 de ani de experienta. Livrarea a fost gratuita si s-a facut in scurt timp si daca voiam, puteam plati chiar si in rate.
Tu ce electrocasnice ti-ai dori sa cumperi de la rombiz.ro?

One thought on “De ce mi-am cumparat electrocasnice incorporabilele de la Rombiz

  1. Nu ne-ati scris daca ati desfacut coletele inainte de plata la momentul livrarii !
    Eu unul am comandat o plita incorporabila pe gaz, o astept peste doua zile.
    Nici nu ma gandesc sa o cumpar daca nu sunt lasat sa verific cu amanuntul coletul.
    (cel putin nu dupa teapa de 500 lei luata de combinatia fatala cel.ro+fan curier)

Comments are closed.