De ce noi?

Poate unii dintre noi se gandesc de ce se intampla atatea catastrofe naturale in America mai mult sau mai putin dezastruase.E bine pentru cei vreti sa intelegeti Biblia o sa intelegeti mult mai clar ca se implineste ce este scris acolo.Din punctul meu de vedere este clar si inca un semn ca Dumnezeu pregateste omul pentru ca va sa vina.

Zeci de mii de persoane ale caror locuinte au fost distruse sau afectate de uraganul Sandy au nevoie de adapost, luand in considerare sezonul rece care se apropie, au avertizat duminica autoritatile din New York, potrivit BBC News.

Adaposturile care nu au incalzire vor deveni imposibil de locuit in curand, a apus guvernatorul Andrew Cuomo. Primarul Michael Bloomberg a estimat ca 30-40.000 de cetateni au nevoie de locuinte.

Uraganul Sandy a provocat decesul a cel putin 106 persoane, 40 dintre acestea in New York.

Cuomo a declarat ca cei care pana acum au refuzat sa isi paraseasca locuintele nu vor mai avea de ales.

Pentru cei care au insistat sa ramana in case fara incalzire sau electricitate, au fost deschise adaposturi incalzite si au fost oferite paturi.Temperaturile au scazut pana la 4 grade C duminica, iar pentru ziua de luni sunt prognozate mins 1 grad C in New York.

Treaba e una clara si anume ca va veni apocalipsa ceva de genul acesta dar la o scara mult mai mare pentru ca noi oameni nu vrem sa traim o viata curata si fara pacate.Meritam ce se intampla din plin.