De ce nu vor să se căsătorească tinerii de astăzi

Tinerii de astăzi nu se grăbesc să se căsătorească, chiar dacă au ajuns în jurul vârstei de 30 de ani. Dincolo de pierderea libertăţii şi de dorinţa de a-şi face o carieră, un alt motiv pentru care nu vor să-şi întemeieze o familie este şi frica de divorţ, la care majoritatea se aşteaptă.
În cazul bărbaţilor temerile sunt mult mai mari când vine vorba de o despărţire deoarece se consideră dezavantajaţi de legislaţie, scrie Huffington Post. „Bărbaţii care sunt în perioada în care se stabilizează financiar şi îşi câştigă independenţa din punct de vedere material trăiesc cu frica divorţului”, spune David Popenoe, fost coordonator al National Marriage Project.sursa

Cred totusi ca la fel cum tineri din ziua de azi considera ca timpurile sunt grele la fel se putea spune si in urma cu 20,30,40,50 de ani.Nu este o scuza acest lucru.Poate prea multa teama fata de un viitor impreuna ne face uneori sa fim rezervati,nui corect.

 

 

3 thoughts on “De ce nu vor să se căsătorească tinerii de astăzi

  1. Placerea pentru o viata libertina, destrabalata, semiegoista este vinovata. Familia, celula de baza a societatii, este supusa unei promovari negative in media, cu precadere in filme.

  2. Nu cred ca „frica divortului” imedica casatoriile ci cariera, lipsa banilor, toti ne dorim sa ne facem o nunta ca-n povesti… toti ne dorim sa avem o casuta a noastra…

Comments are closed.